Horoscoop

Weekhoroscoop week 43: dit hebben de sterren voor jou in petto

weekhoroscoop-week-43

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 43.

Ram (21 maart – 19 april)

Ram, deze week is het tijd om zowel thuis als op je werk even rustig aan te doen. Wees voorzichtig, haast je niet en probeer niet in te geven aan de druk die mensen op je leggen. Je moet een aantal belangrijke beslissingen nemen en dit is de perfecte tijd hiervoor. Wees geordend en houd je omgeving netjes.

Stier (20 april – 20 mei)

It’s your time to shine. Overwin alle obstakels die je tegenkomt en kom goed voor jezelf op, Stier. Dit is hét moment om iets voor jezelf te doen. Leer van je fouten, maar blijf niet hangen in het verleden. Je zal een aantal mensen ontmoeten die een grote impact op je maken en de relaties die je deze week aangaat zullen voor altijd zijn.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, deze week zal je heel helder en gelukkig te zijn. Er zal gelegenheid zijn voor plezier en waanzin. Er zal ook een tijd zijn om je fantasie te laten zien. Bovendien zullen professionele meetings een extra kans zijn om interessante mensen te ontmoeten. Gebruik deze tijd dan ook volledig!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Vanaf nu zal je leven alleen maar stabieler worden, Kreeft. Al je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Aan het eind van de week zal je al vooruitgang merken, maar het kan nog wel wat langer duren tot ál je problemen opgelost zijn. Pak alle kansen die je krijgt; hierdoor zul je mega veel positieve veranderingen merken!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, deze week zal perfect zijn om de moeilijkste problemen op te lossen. Maar schroom niet om hulp te vragen! Houd ondertussen je omgeving georganiseerd en probeer ruzies met je loved ones te voorkomen, maar wees niet bang om mensen op hun verantwoordelijkheid te wijzen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Rust, stabilisatie, routine – zo’n week belooft iets voor jou te zijn, Maagd. In deze eentonigheid van het dagelijks leven kun je je een beetje vervelen. Je moet je tijd echter niet verspillen. Nu heb je de mogelijkheid om voor jezelf en je dierbaren te zorgen. Houd je bezig met kinderen, ouders of mensen die hulp nodig hebben bij hun dagelijkse klusjes.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Deze week leef je in een roze wolk, Weegschaal. Over het algemeen is dit enorm fijn, maar hierdoor kan het lastig zijn om bepaalde situaties in te schatten. Neem daarom geen belangrijke beslissingen zonder het met iemand te overleggen. Wees ook voorzichtig met de mensen die je niet vertrouwd: helaas heeft niet iedereen het beste met je voor.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, let goed op je gezondheid en wees niet bang om medische hulp te zoeken als het nodig is. Negeer geen symptomen; voorkomen is beter dan genezen. Wat hierbij helpt is een gezonde levensstijl: probeer gezonder te eten. Heb je het vermoeden dat je een voedselallergie hebt? Dan is dit dé tijd om hier eens naar te laten kijken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Focus niet op het verleden en denk niet aan mislukkingen, Boogschutter. Het is tijd om te gokken op jou, je interesses en waar je goed in bent. Denk aan het veranderen van baan of het starten van een eigen bedrijf. Ga weg van mensen die niets goeds aan je leven toevoegen en breng juist meer tijd door met je loved ones.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Probeer stress te vermijden en handel lekker op je eigen tempo, Steenbok. Er kunnen misschien wat gespannen situaties ontstaan, maar je weet hoe je hiermee om moet gaan. Het kan zijn dat je onverwachts bezoek krijgt, maar laat je hierdoor niet uit je ritme gooien. Blijf rustig en het komt allemaal goed!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, deze week besteed je aandacht aan alles wat je belangrijk vindt. Denk aan familie, werk, hobby’s en rust. Je krijgt mega veel energie, waardoor je je ontzettend goed voelt. Maar vergeet dat je niet moet overdrijven en luister naar je lichaam wanneer je rust nodig hebt. Live everyday to the fullest!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je hebt een drukke week voor de boeg en aan het eind van de week zal je je misschien moe voelen, Vissen. Maar blijf positief en doe je best! Voor je privéleven zal dit heel belangrijk zijn, maar ook op je werk kan dit voordelen opleveren. Breng het weekend door met de mensen waar je van houdt en zorg dat je genoeg ontspanning krijgt!