Astrologie

Weekhoroscoop week 41! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

Roos-Sanne
weekhoroscoop-week-41

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 41.

Ram (21 maart – 19 april)

Niet alles loopt altijd zoals gepland en dat is oké. Ook is het niet erg om dingen soms uit te stellen tot later. Maak je er nu geen zorgen om. Neem wat tijd om te rusten en doe wat klusjes in en rondom je huis. Spendeer ook wat tijd met je familie, dit zal je goed doen.

Stier (20 april – 20 mei)

Deze week is jouw gezondheid het allerbelangrijkst. Maak je je ergens zorgen om? Schroom dan niet om naar je huisarts te gaan. Zorg goed voor zowel je fysieke, als je mentale gezondheid en neem genoeg tijd voor jezelf. Vind elke dag een moment om voor jezelf te zorgen, zonder je te haasten. Luister er niet naar als mensen zeggen dat dit overdreven is: jouw welzijn staat centraal.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je mist geduld en concentratie. Wees gefocust en beheerst, hierdoor kan je beter opschieten met de mensen om je heen. Onthoud dat alles dat jij doet, impact heeft op iemand. Ook als ze het niet laten zien, doet het iets met ze. Doe iets aardigs voor de mensen om je heen en ze zullen je ontzettend dankbaar zijn!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De week wordt druk. Je zal je een beetje moe voelen omdat je werk moet doen dat je niet leuk vindt. Maar probeer er het beste van te maken! In het gezinsleven zal dit erg belangrijk blijken te zijn en op het werk kun je voordelen krijgen. Vergeet niet uit te rusten en te ontspannen. Breng het weekend door met mensen die je aan het lachen kunnen maken.

Lees ook
Deze vier sterrenbeelden vinden uiterlijk belangrijker dan innerlijk

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Deze week zal je je fit voelen waardoor je de dagen goed kan plannen en je alles van je to do list af kan strepen. Maar probeer hier niet in door te slaan! Onthoud dat het belangrijk is de verantwoordelijkheden te verdelen en doe niet alles in je eentje. Maak gebruik van je creativiteit en pak iedere avond even een rustmomentje. Dat zal je goed doen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Deze week zal waarschijnlijk niet veel anders zijn dan de vorige week. Maak hier gebruik van om jouw problemen te overwinnen – je hebt tenslotte al de kennis en ervaring van vorige week ;). Verdrink niet in zelfmedelijden, denk goed na over je acties en zorg dat je zowel fysiek als mentaal fit blijft. Kom voor je eigen mening en behoeften op en steun op je familie wanneer dit nodig is; zij zijn er voor je.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Belangrijke carrière beslissingen wachten op je. Wees niet zenuwachtig en denk positief, maar probeer ook kalm te blijven. Zorg wel dat je in je werk goed voorbereidt bent. De meeste mensen zullen voor je rooten, maar er zullen altijd mensen zijn die juist níét achter je staan. Dus wees voorzichtig en vertel niet iedereen over je plannen en successen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Wees spontaan! Mensen waarderen deze eigenschap van jou. Daarnaast krijg je weer vertrouwen in jezelf en dat je met verschillende situaties om kunt gaan. Ook zal je op je werk iets bijzonders meemaken. This week is gonna be yours!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Overbelast jezelf niet, neem niet te veel taken op je, beloof niet te veel, en wat je belooft – doe het meteen. Deze week heb je veel verantwoordelijkheden. Probeer ze op een rijtje te zetten, goed te plannen en uit te stellen wat geen prioriteit heeft. Zorg goed voor jezelf, vooral voor je conditie en weerstand. Wandelen, sporten, dansen, zwemmen – dit zijn de activiteiten die jou goed zullen doen. Let daarnaast ook goed op je voeding: hierdoor zul je veel beter in je vel zitten!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Probeer druk te vermijden en handel in je eigen tempo. Laat je niet opjagen: ondanks dat er thuis of op je werk gespannen situaties kunnen ontstaan. Jij kan hier goed mee omgaan, geef dus niet in aan deze druk. Het kan zijn dat iemand je onverwachts bezoekt, maar hier zit je niet op te wachten. Onthoud dat het niet erg is om hier afstand van te nemen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Het kan zijn dat je moe of overprikkeld bent door alle dingen die op je af zijn gekomen. Als je hier de tijd voor hebt kan het heel fijn zijn om lekker op vakantie te gaan met iemand waar je vrolijk van wordt, maar ook iemand die je begrijpt. Heb je hier geen tijd voor? Gun jezelf dan de rust om weer op kracht te komen. Neem niet teveel hooi op je vork; als je deze week gebruikt voor een goede nachtrust, zul je de komende week veel beter in je vel zitten!

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden zullen veel geluk krijgen in oktober

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het kan voelen alsof de wereld tegen je is, maar laat deze vervelende gedachtes je humeur niet beïnvloeden. De laatste tijd heb je misschien niet zo goed in je vel gezeten en het kan nog wel even duren totdat je je weer helemaal beter voelt. Focus je daarom op ontspanning en geniet van de kleine dingen. Lees een goed boek of kijk een leuke film; whatever makes you happy!