Horoscoop

Weekhoroscoop week 4! Dit hebben de sterren voor jou in petto

Danique
weekhoroscoop-week-4

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 4 van 2023.

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, deze week zal jij meerdere obstakels en uitdaging overwinnen. Je wil deze week alles eruit halen wat erin zit en je hoofd zal hier goed aan mee werken! Waar je het normaal gesproken lastig vindt om te concentreren, gaat dit je nu heel goed af. Je krijgt de focus die je nodig hebt om problemen op te lossen. Op werk en in je privéleven gaat het soepel, mensen zullen naar jou toe komen voor advies. Je kunt merken dat je geduld soms een beetje opraakt als mensen veel vragen stellen. Probeer dit te zien als iets positief, want jij weet het antwoord wel en het is fijn om je kennis door te geven aan anderen.

Stier | 20 april – 20 mei

Deze week is het tijd voor jou om voor jezelf te zorgen, Stier. Maak je hoofd leeg en ga mediteren of kies een sport die je leuk vindt om te doen. Het is okay om je een beetje af te zonderen van de wereld deze dagen, dan kom je volgende week alleen maar sterker terug! Maak geen overhaaste beslissingen en hak geen belangrijke knopen door deze aankomende dagen. In het weekend is er tijd om je werk aan de kant te leggen en écht even samen te zijn met vrienden of familie. Geniet van de tijd samen en klets eens ergens anders over dan iedereens (bij)baantjes!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het wordt een rustig weekje. Net zoals voor de Stier, is ook het ook voor Tweelingen belangrijk om de kalmte van binnen op te zoeken. Zet niet te veel druk op jezelf, alles wat je doordeweeks niet af krijgt, kan je in weekend nog doen! Als je merkt dat de stress je hoog op loopt, neem een dagje vrij! Je zal erachter komen hoeveel rust jij precies nodig hebt en snel merken dat er veel kan veranderen in een korte tijd én dit is op een positieve manier!

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zijn enorm perfectionistisch

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Jij krijgt een drukke, maar leuke week voor de kiezen! Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan zul je deze week alle belangrijke dingen op een rijtje zetten en je ‘oh zo’ lange to-do list eindelijk afvinken. Je barst van de energie en dit zal bevorderlijk zijn op het gebied van werk en in het huishouden. De taken die je normaal gesproken dagenlang uitstelt, heb je nu zin om op te pakken! Jouw productiviteit is niet alleen goed voor de orde in je hoofd, maar je zult ook tijd overhouden om geliefde in je omgeving een handje te helpen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, jij krijgt ineens het gevoel dat er van alles moet veranderen. Van de kleur om de muur, tot aan grote beslissingen zoals je carrière. Je denkt er ook aan om te verhuizen, misschien liggen hier grote avonturen op je te wachten! Dit is een goede tijd om beslissingen te nemen, maar denk er wel goed over na. Vraag dierbaren om advies én luister hier dan ook goed naar. Jouw eigenwijze karakter kan voor wat wrijving zorgen, maar onthoudt dat zij alleen maar het beste met je voor hebben.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De aankomende dagen voel jij je het fijnste bij familie. Deze week krijg je de kans om veel tijd door te brengen met degene waar je écht veel om geeft. Dit samenzijn zal jouw een rustig en vredig gevoel geven. Het is goed om na te denken, hoe je deze tijd zo goed mogelijk kan benutten. Kom van die bank af en trommel je geliefden op, om samen leuke dingen te ondernemen. Laat je werk en taken even voor wat het is en focus op wat jouw gelukkig maakt. Creëer herinneren voor het leven, deze zullen je voor altijd dierbaar zijn.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Deze week zal niet al te makkelijk voor je zijn, Weegschaal. Het zal lastig zijn om te communiceren met anderen en er kunnen conflicten ontstaan. Houd je hoofd koel en discussies zijn je energie niet waard! Op werk en in je privéleven zal het een beetje stroef lopen, maar niks dat jij niet aan kunt. Ontwijk ruzies en zet je trots voor een seconde opzij, dan kom je al een heel eind. Probeer geen vijanden te maken en vertel je dierbaren hoeveel je van ze houdt. Zij zijn niet de reden van al jouw problemen en tegenslagen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Je zit goed in je vel en deze positieve tijd geef je door aan anderen. Je bent vriendelijk, deelt complimentjes uit en er komt een streep te staan onder een aantal vervelende situaties uit het verleden. In het weekend zal je iemand ontmoeten en hier een afspraak mee maken voor over een aantal weken. Zet de eerste stap en zorg dat dit plan werkelijkheid wordt. Thuis en op de werkvloer krijg jij dingen voor elkaar. Het is al met al een goede week voor jou, Schorpioen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Voor alle Boogschutters is er deze week weinig tijd voor klusjes en huishoudelijke taken. Dit is niet erg, maar probeer wel je sociale leven en de banden met je familie goed te houden. Vraag je vrienden om een handje te helpen, zo stapelt het werk zich niet nóg meer op. Koop een leuk kleinigheidje voor jezelf, hier zal je veel plezier uithalen. Door je goede humeur zal je in staat zijn om de juiste keuzes te maken deze dagen.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Mensen met het sterrenbeeld Steenbok zullen goed naar hun lichaam moeten luisteren deze aankomende dagen. Als je ergens bezorgd over bent, schakel dan de hulp in van een professional. Dit kan te maken hebben met je gezondheid en zij kunnen jou daar beter bij assisteren dan je familie en vrienden. Je dierbaren hebben natuurlijk het beste met je voor, maar zij weten niet altijd alles beter. Vertrouw vooral op je eigen gevoel en neem in het weekend de tijd om even te rusten na deze drukke werkweek.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Watermannen met een full time job krijgen er wat meer taken en verantwoordelijkheden bij deze week. Het zal even pittig zijn, maar zal later resulteren in meer voordelen voor jou! Ook als jij niet vast werkt, maar nog bezig bent met je study, zal er deze week het een en ander veranderen. Je hebt het druk en zit met je neus in de boeken, wanneer je getoetst wordt zal je merken dat je beloond wordt voor jouw harde werk. Mensen om je heen zullen hoge verwachtingen van je hebben, maar probeer die druk van je af te zetten. Het gaat namelijk over jouw toekomst en niet die van je familie of vrienden.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden krijgen een romantische Valentijnsdag

Vissen | 19 februari – 20 maart

Niet alleen het sterrenbeeld Weegschaal, maar ook het waterteken Vissen gaat als een speer op het gebied van school. Dit is een goede week om nieuwe dingen leren en je zal merken dat dit je makkelijk afgaat. Normaal gesproken vindt je het lastig om al je creatieve en innovatieve ideeën over te brengen naar anderen, maar deze keer weet je dit vlekkeloos te doen. Mensen begrijpen je visie en zijn onder de indruk. Ga niet naast je schoenen lopen en neem de complimenten met een glimlach in ontvangst.