Horoscoop

Weekhoroscoop 39! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

Roos-Sanne
weekhoroscoop-week-39

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 39.

Ram (21 maart – 19 april)

Het is belangrijk dat je het verleden loslaat en geen wrok koestert. Sluit deze bepaalde levensfase af en focus je op de toekomst. Probeer ook vermoeiende gedachtes te vermijden. Kijk een leuke film, praat met de mensen waar je van houdt, maak een wandeling of doe iets wat je leuk vindt. Probeer de plekken die je irriteren te vermijden.

Stier (20 april – 20 mei)

In zowel je persoonlijke als zakelijke leven zal het heel goed gaan. Op je werk krijg je leuke kansen en je maakt zelfs kans op een promotie! Thuis zal je misschien onverwachte gasten over de vloer krijgen wat eerst voor verwarring zorgt, maar wat ook heel fijn is. Wel kan het lastiger worden om je emoties in bedwang te houden. Spendeer lekker veel tijd met je familie; hier ben je aan toe!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Deze week belooft actief en creatief te worden. Als je jouw beste vaardigheden in je werk gebruikt, is dit een heel goed moment om jezelf te bewijzen en de aandacht van de baas te trekken. Je hebt geweldige ideeën. Je zal ook meer tijd aan je hobby’s willen besteden. Na verloop van tijd kunnen ze financiële voordelen opleveren! Je krijgt weer optimisme en vertrouwen in je kracht.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je zal je wellicht een beetje zwak en uitgeput voelen door de stand van de planeten. Geef niet toe aan deze stemmingen. Vind jouw manier om van je ​​slechte humeur af te komen. Overweldig jezelf niet, maar wees actief, gebruik elke zonnige dag, eet goed en zorg voor jezelf. Zorg dat je na je werk ook rust pakt.

Lees ook:
Sister-love! Déze drie sterrenbeelden hebben een hechte band met hun zus

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij zoekt in alles wat je doet een betekenis, maar pas hiermee op. Op deze manier denken kan namelijk gevaarlijk zijn; vertrouw wat vaker op je intuïtie! De sterren vertellen je dat dit een tijd is waarin je veel kunt bereiken als je jouw vaardigheden gebruikt. Vergeet niet je gezond verstand en hart te gebruiken. Je zal in staat zijn om de moeilijkheden te overwinnen als je andere mensen vertrouwt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Iemand die je lang niet hebt gezien zal jou ineens opzoeken. Hoewel je hier in het begin niet zo enthousiast van wordt, zal je het uiteindelijk heel fijn vinden. Jullie zullen leuke herinneringen ophalen en activiteiten ondernemen. Dit doet jou én de band die je met diegene had goed!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Probeer deze week snelheid en haast te vermijden. Wees voorzichtig en neem je tijd; deze week ben je extra kwetsbaar voor blessures, ongelukken of fouten. Zorg goed voor jezelf: dit is een goed moment om extra op jouw gezondheid te letten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Dit is de tijd voor jou om rustiger aan te doen en beter na te denken over je levensstijl. Probeer beter op je voeding te letten en meer te sporten, maar zorg dat je ook genoeg uitrust. Schroom ook niet om medische hulp te zoeken als jij denkt dat dit nodig is.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Deze week worden problemen en misverstanden opgelost. Neem het initiatief en wacht niet tot anderen naar jou toe komen! Je zal zien hoe weinig moeite het kost om tot een compromis te komen. Waag die sprong in het diepe!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Soms mag je best een stapje terug doen, Steenbok. Zorg goed voor je mentale gezondheid en houdt de mensen waar je om geeft dichtbij. Doe de dingen die je al een tijdje plant. Kijk met een realistische blik naar de toekomst. Probeer lekker te ontspannen: hier zal je volgende week in je carrière de vruchten van plukken!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jouw leven zal vanaf nu een stuk stabieler zijn. De dingen waar je eerst moeite mee had zullen steeds normaler worden. Aan het einde van deze week zal je je direct al beter voelen! Ondanks het nog wel een paar weken zal duren voordat je helemaal goed in je vel zit, is deze week een goed begin. Pak de kansen die je krijgt met beide handen aan: dit zal je leven positief veranderen!

Lees ook:
Oei! Dit is je slechtste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij kan deze week niet echt ontspannen. Je hebt mega veel taken waardoor je niet lang stil kan zitten. Hierdoor zal je je gefrustreerd voelen en kamp je met boze gevoelens. Daardoor zal je ook de plezier van bepaalde dingen niet inzien. Probeer daarom je activiteiten zo goed mogelijk te plannen en pak alle rustmomentjes die je kan krijgen. Probeer écht goed voor jezelf te zorgen, anders kan dit slecht zijn voor je gezondheid!