Horoscoop

Weekhoroscoop week 38: dit hebben de sterren voor jou in petto

Weekhoroscoop-38-2023

Er is weer er nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 38 van 2023.

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, jij zorgt er vooral voor dat je de lusten van de liefde wil, maar dan niet van de lasten. Het komt vooral neer op het maken van plezier en romantische momenten. Maar ga niet te snel van stapel, want zodra de ander meer wil schrik jij daar snel van of je kan bevriezen. Neem dus geen dramatische beslissingen!

Stier | 20 april – 20 mei

Jij wil veel aandacht van je geliefde, Stier. Dat zie jij in de vorm van cadeautjes, serenades en presentaties. Maar dat kan ook te veel worden. Verlies dus niet de spontaniteit uit het oog, maar laat het een keer aan je geliefde over wat hij of zij aan jou wil geven.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Jij ziet graag dat anderen hun best voor je doen. Tweelingen, zie hebben hierdoor al snel het idee dat iemand verliefd op je is. Je denkt dat elk klein signaal een bewijs van liefde is. Probeer een beetje realistisch te blijven!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Dit is een goede periode om alles op een rijtje te zetten. Je krijgt snel het gevoel van haast en urgentie terwijl je heel veel aan het uitstellen bent. Daardoor wordt dit een stressvolle week voor jou, Kreeft. Probeer een beetje te relaxen en vertrouw erop als jij genoeg tijd voor je dingen neemt dat dit in je voordeel zal gaan werken.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, wil de liefde vooral vieren. Het leven is één groot feest voor jou. Het zou je kunnen overkomen dat je nu in de liefde je soulmate tegen komt. Vooral voor de single leeuw kan dit een hele mooie week worden. Geniet er ook een beetje van!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jouw gedachtes kunnen deze week heel erg afdwalen naar je uiterlijk. Iets dat jou, Maagd deze week heel happy kan maken is een total make-over. Ga een keertje bij de schoonheidsspecialist langs of breng een bezoekje aan een stylist.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Dit is jouw maand om verliefd te zijn en je passie te voelen, Weegschaal. Aantrekken en afstoten wisselen zich elkaar af. Maar dat is alleen maar goed want zo val je sneller bij je geliefde in de armen. Of je nu al lang getrouwd bent of dat je nu net een ander iemand hebt ontmoet.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, jij bent toe aan een goed gesprek. Je hebt even geen geduld voor een oppervlakkig gesprek. Jij wilt dat het toegevoegde waarde heeft en je bent op zoek naar helende woorden. Ook kan het zijn dat jij juist andere mensen troost. Dat gaat vooral voorkomen bij gezondheidskwesties.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Deze week begin jij in een dromerige staat. Hierdoor kunnen je dagelijkse verantwoordelijkheden te veel zijn gangetje laten gaan. Probeer de balans te houden door jezelf niet te snel te laten verleiden, Boogschutter.

Steenbok |  22 december – 19 januari

De komende dagen krijg jij meer controle over alledaagse dingen. Zoals bijvoorbeeld het verzorgen van je planten, de administratie of je gezonde gewoontes. Steenbok, houd ervan om alles perfect te doen en kan daardoor dus enorm fanatiek worden.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, het is erg prettig om samen te werken met je vrienden. Doe samen dat ene klusje die al een tijdje op je zit te wachten. Deze week voel je dat vele handen licht werk maken. Wees dus ook niet bang om voor hulp te vragen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

De kans dat jij nu allemaal nieuwe dingen leert, is erg groot. En de Vissen vergeten de komende dagen ook geen details. Als jij deze week een examen hebt dan gaat jou dit moeiteloos af. Je scherpe verstand werkt dus deze week goed mee.