Horoscoop

Weekhoroscoop 36: dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

weekhoroscoop-36

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat je weer nieuwe kansen krijgt. Dit is de weekhoroscoopweekhoroscoop van week 36!

Ram (21 maart – 19 april)

Ram, ondanks dat het op je werk en in je sociale kring goed gaat, merk je dat jij en je lover vaker onenigheden hebben. Luister goed naar de ander en probeer compromissen te sluiten. Vergeet ook het romantische deel van jullie relatie niet. Keep the romance alive!

Stier (20 april – 20 mei)

Je staat sterk in je schoenen en kan goed voor jezelf opkomen, maar pas wel op, Stier. Dit kan tot ruzie lijden als je niet nadenkt over wat je zegt. Je kan je gespannen voelen door de sterke work drive die je ervaart. Probeer te sporten om deze energie uit je lichaam te krijgen!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jouw doorzettingsvermogen is insane de laatste tijd, Tweelingen. Je zet alles op alles om de mensen om je heen te overtuigen en het lukt je ook nog! Gebruik de invloed die je hebt om je verlangens uit te laten komen en trouw te blijven aan je doelen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De laatste tijd kom jij goed voor jezelf op, Kreeft. Door deze houding heb je veel invloed op alles waarmee jij te maken hebt. Bespreek daarom de belangrijke dingen en wees vastberaden, maar niet obsessief. Breid je vakgebied uit: je zal er sowieso in slagen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, je voelt erg sterke emoties wat ook in woede-uitbarstingen kan uiten. Probeer een beetje te reflecteren naar jezelf wat je hier precies uit zal halen; waarschijnlijk niet veel. Probeer daarom wat extra beweging te krijgen, om je spanning en stress te verminderen. Keep calm!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij barst van de energie, Maagd. Dit in combinatie met het zelfvertrouwen en de kalmte die jij toont, maakt het makkelijk om zowel professioneel als persoonlijk successen te behalen. Ga leuke gesprekken aan, of pak oude hobby’s op!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, de laatste tijd heb jij last van veel opgekropte woede. Wanneer je met mensen praat is het belangrijk om te onthouden dat je niet direct in de verdediging moet schieten. Hier heb je uiteindelijk alleen zelf maar last van!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je merkt de laatste tijd dat je veel ongeduldiger bent, Schorpioen. Daarnaast irriteer je je erg aan mensen om je heen. De manier om dit op te lossen is door te communiceren en compromissen te sluiten. Beheers jezelf wanneer je een ongeduldige of geïrriteerde bui aan voelt komen!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter, ben je de laatste tijd een beetje in een grumpy mood? Dit hangt een beetje in de lucht, maar pas wel op. Jouw slechte humeur kan negatieve gevolgen hebben op jouw werk- en privéleven. Zelfbeheersing is key, Sag!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij gaat de laatste tijd veel nieuwe uitdagingen aan en wil anderen laten zien hoe enthousiast je hierover bent. Hier krijg je heel veel plezier door, Steenbok! Daarnaast trek je ook nog veel romantische energie aan; wat wil je nog meer?!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, de laatste tijd ben je erg productief bezig, maar ook een af en toe een beetje grumpy of ongevoelig naar de mensen om je heen. Doe daarom af en toe een stapje terug en gebruik je energie doelbewust en bedachtzaam!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent altijd wel ergens druk mee, Vissen. Zodra je het één hebt afgerond begin je aan gelijk weer aan iets nieuws. Jij krijgt daardoor ook enorm veel nieuwe kansen op je pad; maar hier vooral gebruik van! You’re killing it!