Astrologie

Weekhoroscoop week 2! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

Danique
weekhoroscoop-week-2

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 2 van 2023.

Ram | 21 maart – 19 april

Deze week komen er veel nieuwe mogelijkheden op jouw pad, Ram! Maar wees er wel snel bij en pak deze kansen met beide handen aan, ze kunnen zomaar aan je neus voorbij gaan. Ben je op zoek naar een nieuw baantje? Dan is dit dé tijd om te solliciteren! Binnen no-time wordt je uitgenodigd op gesprek en laat dit je niet afschrikken. Niet alleen op werkgebied, maar ook met je vrienden zullen er dingen veranderen. Let er op dat je goed de juiste informatie vertelt en luister goed naar je vrienden, op deze manier voorkom je miscommunicatie!

Stier | 20 april – 20 mei

Voor jou is het deze week belangrijk dat je let op de kleine details. Staat er een deadline op je te wachten? Dubbelcheck hetgeen dat je in moet leveren en laat er een vriend of familielid ook nog eens overheen gaan. Door zorgvuldig met je werk om te gaan, is er voor jou een mogelijkheid om goed geld te verdienen deze week! Je zal in een van de komende dagen goed beloond worden voor je harde werk. Niet alleen je leidinggevende of leeraren zijn blij met je, maar ook je collega’s en klasgenoten. Keep up the good work!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Dit wordt een week voor positieve energie en onverwachte wendingen. Er staat heel wat geluk op jou te wachten, Tweelingen! Je financiële staat krijgt een boost en je zal precies weten hoe je dit extra geld op de juiste manier kan investeren of uitgeven. En niet alleen je bankrekening krijgt een goudrandje, maar ook je liefdesleven. Je zal in de aankomende dagen een bijzonder persoon ontmoeten! Blijft deze aantrekkelijke stranger de hele dag in je hoofd hangen? Dan is het tijd om actie te ondernemen, misschien is dit wel jouw nieuwe lover.

Lees ook:
Oei! Déze 3 sterrenbeelden zijn slecht met goede voornemens

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Oh lieve Kreeft, je krijgt eindelijk het gene waar je al zo lang op aan het wachten bent. Deze week staat voor jou in het teken van de romantiek. Het kan zijn dat je een nieuwe liefde ontmoet of een dierbare om je heen heel gelukkig ziet worden van groot nieuws. Heb je al een lover? Dan is het nu de beste tijd om eens goed na te denken over jullie toekomst samen. Love is in the air, Kreeft, dus pak alle kansen die je pakken kan!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan wordt het tijd om uit deze sleur te stappen en eens op zoek te gaan naar een nieuwe routine! Je hebt het gevoel dat je meer uit het leven kan halen en je wil anderen verrassen. Stap uit je comfortzone en maak een lijst met dingen die je nog nooit gedaan hebt. Streep je er meer dan vijf af aan het einde van de week? Dan zal dit bevorderend zijn voor je geluk! Dat jij nu helemaal happy bent, zien anderen ook. Een oude vlam voelt zich weer helemaal aangetrokken tot jou, ga op een date en bespreek alle mooie dingen die jullie hebben meegemaakt. Wie weet bloeit er weer iets op!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Dit is een echte geluksweek voor jou! Deze week wil jij alleen maar lol hebben. Even niet denken aan de stomme dingen in het leven en puur genieten van de dingen die je leuk vindt om te doen. Zoek je liefste vrienden en familieleden op en ga met z’n allen op pad. Creëer herinneringen die je nooit meer zal vergeten. Niet alleen privé zijn dit mooie dagen in jouw leven, maar ook op werk is er iemand geïnteresseerd in deze spontaniteit. Wil deze persoon alleen vrienden zijn of zit er meer achter? Oeh la la!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Als Weegschaal ben jij even toe aan een kleine verandering in je leven. Houd het bij jezelf, maar zorg dat je weer meer energie krijgt voor de prachtige weken die nog zullen volgen. Decoreer je kamer of trek eens een andere outfit aan, iets kleins kan al leiden tot grote veranderingen in je mood! Ondanks dat dit een drukke tijd voor je is, merk je dat er ruimte is om iemand in je leven te laten. Het is belangrijk om goed contact te onderhouden met dit speciale persoon, laat hem of haar niet zomaar gaan!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Dit is niet de makkelijkste week van het jaar, maar gelukkig komen er hierna nog veel anderen. Het zal deze dagen een beetje tegenzitten, stomme pech kan je het noemen. Maar probeer hier niet al te somber door te worden. Tel tot tien, adem rustig in en uit en je kan weer verder met de dag. Het is belangrijk om in moeilijke situatie even een stapje terug te nemen en tijd voor jezelf te pakken. Wil je toch even lekker klagen? Doe dit bij je familie! Zij staan altijd voor je klaar en ook deze week is het fijn om met je familie te zijn.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Net zoals Tweelingen wordt jouw portemonnee deze week ook iets voller! Dit kan zijn door je harde werk bij je bijbaantje of door een hele lieve tante die wel wat centjes kon missen. Wat de reden ook is, doordat je wat meer cash op zak hebt, is het tijd om dit aan jezelf uit te geven! Hoe graag je ook wil sparen, het is ook belangrijk om te leven in het nu. Ga met vrienden een weekendje weg of plan een solo-tripje naar een toffe stad die je nog nooit gezien hebt. Nu je wat meer financiële zekerheid hebt, kan je een sprong in het diepe nemen en op avontuur gaan! Dit is misschien wel hetgeen dat jij al die tijd gemist hebt.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, je bent op dreef! Iemand zal je voor de bus proberen te gooien op werk, maar dit maakt jou niks uit. Jij bent hier op voorbereid. Je weet precies wat je moet zeggen en je bent nog nooit zo goed bezig geweest op werk zoals dat je deze week zal zijn. Laat niemand jouw kansen afpakken en je zal waardering krijgen voor al je harde inzet. Aan het einde van de week mag je jezelf best belonen. Koop iets moois voor jezelf of neem een dagje vrij!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Deze week zal je slaapritme wat onrustig zijn. Overdag ben je veel moe en ‘s nachts kan je de hele wereld aan. Dit is niet zomaar, iemand denkt aan je en dit heb jij maar al te goed door. Dit kan het begin zijn van een prachtige love story, ga ervoor! Zit je al in een relatie? Ook dan zul je merken dat er meerderen geïnteresseerd zijn om jou beter te leren kennen. Laat dit zeker niet jouw huidige relatie beïnvloeden, maar dat geflirt vind jij stiekem niet erg. 😉

Lees ook:
Dit is je geluksdag in januari volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het is tijd om oude patronen te verbreken. Deze week zul je merken dat jouw vrienden je heel lief hebben en kan het zelfs zijn dat een van deze dierbare een mooie verrassing voor jou heeft! Sla dit aanbod niet af en neem het met open armen aan. Ook in de romantiek staat er het een en ander op je te wachten, Vissen. Er is iets uit het verleden dat jou tegenhoudt om nieuwe avonturen te beleven. Schuif dit aan de kant en ga het avontuur aan. Misschien is dit wel de persoon die jij al die tijd al nodig had!