Horoscoop

Weekhoroscoop week 19: dit hebben de sterren voor jou in petto

weekhoroscoop-week-19

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 19 van 2023.

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, deze week krijg jij een belangrijke boodschap en deze kan jou veel geluk brengen. Je bent ready om met beide benen in een nieuw avontuur te stappen. Je gaat grenzen verleggen en er is niemand die jou tegen kan houden, ook niet dat ene familielid die het er misschien niet mee eens is. Jullie hebben deze discussie al eens eerder gehad, maar probeer er deze keer geen conflict van te maken. Accepteer dat jullie het niet eens worden en respecteer de mening van een ander. Als je sterk in je schoenen staat en je doelen duidelijk voor ogen hebt, kom jij er wel!

Stier | 20 april – 20 mei

Oeh, dit wordt een avontuurlijk weekje voor jou! Je hebt meer vrije tijd en je gebruik deze dagen dan ook optimaal. Je gaat erop uit en je ontmoet nieuwe en interessante mensen. Hierdoor kan er wel wat wrijving ontstaan met je huidige vriendengroep, maar in the end zullen zij jou wel begrijpen. Maak ze duidelijk wat hun voor je betekenen, maar dat je klaar bent voor iets nieuws. Zie het niet als jaloezie, ze hebben alleen maar het beste met je voor en willen je graag beschermen tegen mensen met verkeerde bedoelingen. Vertrouw je onderbuik gevoel, Stier.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Geld, liefde en aandacht komen jouw kant op, Tweelingen. Je hebt misschien het gevoel dat je centjes er snel doorheen zijn gegaan de afgelopen tijd, maar nu komt er eindelijk een periode aan dat je alleen maar gaat spekken! Met deze verdiensten wil jij graag wat liefs doen voor iemand anders. Zet je beste vriendin in het zonnetje of koop een lief cadeautje voor je moeder. Zo weten je dierbaren dat je om hen geeft en dan zal je deze liefde ook in veelvoud terug krijgen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, deze week zit jij een beetje in dubio. Je hebt wat struggles met een goede vriend van je, maar je durft hen niet te benaderen. Je vindt het lastig om over te beginnen, maar je weet dat het beter is om even je hart te luchten. Dus doe dit ook! Als het een echte vriend is, zal hij of zij je vast wel begrijpen. You got this! Daarnaast is er een ander persoon die héél erg zijn best doet voor jou. Dit kan een verre kennis zijn of zelfs een absolute stranger. Voel jij dezelfde aantrekkingskracht of denk jij er nog even twee keer over na?

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, jij laat jezelf van een andere kant zien deze week. Je verborgen talenten komen naar boven, alleen zal niet direct iedereen onder de indruk zijn. Laat je niet tegenhouden door de meningen van anderen en volg je passie! Laat je creativiteit de vrije loop. Niet alleen op privégebied krijg jij een duidelijker doel voor ogen, maar met je carrière gaat het ook de goede kant op. Je krijgt meer vrijheid, geld en de mogelijkheid om te streven naar hetgeen dat jij al zo lang wil. Good luck 😉

Maagd | 23 augustus – 22 september

In één van de aankomende dagen ga jij iemand ontmoeten die precies op dezelfde golflengte zit als jij. Of dit nu iemand is die je al kende van vroeger of een total stranger waar je mee aan de praat bent geraakt. Door jullie diepe en sterkte connectie zal je elkaar niet meer snel vergeten. Tijdens jullie gesprekken kom jij er eindelijk achter wat je écht in het leven wil. Deze persoon zal je helpen om dit te bereiken en jullie nemen dezelfde stappen in de goede richting. Het is een fijne tijd voor jou, Maagd!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal, deze week staat er een social event op de planning. Je weet nog niet zeker of je hier wel naar toe wil gaan, omdat je bang bent dat je je oncomfortabel zal voelen. Zet even alle verwachtingen uit en ga er helemaal blanco naar toe. Je zult zien dat je dan een hele leuke dag of avond kan gaan hebben! Wees niet bang wat andere mensen van je denken, je bent hier voor jezelf en om met vrienden lol te maken. Daarnaast voelt het of je vast loopt met je geldzaken. Gelukkig ben jij enorm snugger en weet jij aan het einde van de week je problemen op te lossen en alternatieve manieren te vinden om aan je centjes te komen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, er komen wat obstakels op jouw pad deze week, maar niks wat jij niet weet op te lossen. Het heeft misschien wat omweggetjes nodig of wat hulp van anderen, maar jij komt er wel. Dit kan misschien een aantal dagen het gevoel van stress opleveren, omarm dit en probeer er niet te veel tegenin te gaan. Veel mensen werken juist wat beter onder druk en de sterren denken zomaar dat jij dat ook goed kan! Terwijl jij bezig bent met een obstakel overwinnen, is er iemand die jou een hand aanbiedt. Cupido heeft deze persoon voor jou in het vizier en wie weet ontstaan hier wel hele mooie dingen!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, jij neemt voorzichtig kleine stapjes in de juiste richting. Het is nu niet het moment om grote beslissingen te maken, maar houdt het doel voor de toekomst wel in het vizier. Je wil je kansen op werk, maar ook in je persoonlijke leven, niet aan je voorbij laten gaan. Dus let goed op en luister naar de adviezen van collega’s, vrienden en familie. Er komt hierdoor een kleine verandering in je dagelijkse routine en werkschema. Je krijgt wat meer tijd om te kijken naar andere mogelijkheden, maar zoals je al las, is het niet een goed moment om knopen door te hakken. Denk er goed over na en haast je keuzes niet.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, je hebt het niet makkelijk op het gebied van de liefde op dit moment. Je loopt tegen een aantal dingen aan met je partner, maar het wordt tijd om compromissen te gaan sluiten. Zoek de balans, je hoeft niet altijd allebei 100% te geven. Vang op waar de ander misschien nog aan kan werken. Heeft je lover net iets te veel opgemaakt deze maand, praat erover en zorg ervoor dat er volgende maand weer centjes in het laatje komen. Met ruzie los je niks op, just talk about it!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Ondanks dat je de laatste tijd misschien minder het gevoel krijgt dat mensen voor je klaarstaan, bewijzen zij deze week het tegendeel. Je staat nu daadwerkelijk open voor hulp en je dierbaren laten zich van hun beste kanten zien. Hier krijg je zelfvertrouwen door en het gevoel van geliefd zijn. Je staat positiever in het leven en je kan er voor een poosje weer tegenaan! Er is iemand in het bijzonder die altijd al naar je geluisterd heeft en volledig achter je staat. Dit zal je opvallen en het is lief om hen te laten weten dat je ze waardeert, Waterman.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Think outside the box en liefde zal op je pad komen, Vissen. Wees niet bang voor het onbekende en de sterren zullen je deze week zeker een duwtje geven in de juiste richting. Je ontmoet iemand die misschien niet per se je type is, maar je bent helemaal overdonderd door zijn of haar uitstraling. Je bent een beetje terughoudend, maar deze persoon helpt jou om de volgende stap te zetten. Jullie vullen elkaar mooi aan. Het kan iemand zijn die je nooit had gezien als een potentiële liefde of iemand die al een tijdje door je hoofd spookt. Oeh!