Horoscoop

Weekhoroscoop week 15: dit hebben de sterren voor jou in petto

weekhoroscoop-week-15-2023

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 15 van 2023.

Ram | 21 maart – 19 april

Deze week krijg jij het ware gezicht van een vriend te zien. Hij of zij had misschien tóch niet het beste met jou voor. Evalueer goed voor jezelf wat er allemaal is gebeurd en ga niet direct in de aanval. Er kan sprake zijn van een miscommunicatie, of het is beter om verder te gaan zonder deze persoon. Ondanks deze vervelende wending, voel jij je goed in je vel. Je bent sterk en je straalt fijne energie uit naar anderen. Geen obstakel is jou te groot, jij walst er zo overheen! Ram, jij gaat deze week rocken!

Stier | 20 april – 20 mei

Jij bent plannen aan het maken voor iets groots, Stier. Je krijgt deze week een betere relatie met geld en je weet precies waaraan je je centjes wél en niet aan moet uitgeven. Elke euro is een weg naar een miljoen! Ook zal je het gevoel krijgen dat er deze dagen iemand met je mee kijkt over je schouder. Dit kan je gaurdian angel zijn die jou het juiste pad wijst. Dit is de perfecte tijd om de connectie aan te gaan met je spirituele kant. Ga mediteren, manifesteren of bidden. Kies wat het beste bij jou past!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, door het lezen van een indrukwekkend boek of het kijken van een nieuwe film, krijg jij een andere kijk op de wereld. In het midden van de week maak jij iets mee dat een echte eye-opener voor je is. Dit kan met van alles te maken hebben. Doordat je nu anders in het leven staat, ben jij geneigd om mensen op te zoeken met dezelfde gedachtegang. Door je sociale karakter zal je deze mensen snel vinden en hier een fijne vriendschappen uithalen. Good for you!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Had je al een tijdje dat er een blokkade in de weg zat tussen jou en je doelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, Kreeft! De sterren staan deze week aan jouw zijde en helpen je om de obstakels in je leven te overkomen. Ineens zijn je taken niet meer zo lastig als je altijd voor ogen had. Je bent optimistisch en je kan alles aan. Zaten je gedachten bij het opstarten van een eigen business? Profiteer van de goede energieën om je heen en ga ervoor!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, ondanks je ‘altijd vrolijke’ uitstraling, heb jij het ook wel eens zwaar en voel je je zwak. Dit is niks om je voor te schamen! Er zijn genoeg mensen om je heen die een helpende hand willen bieden. Wuif je problemen niet weg en accepteer de hulp en het advies die je vrienden je geven. Het is lastig om je kwetsbaar op te stellen, maar dit zal jullie band alleen maar versteken. Je hebt grootse plannen voor de toekomst, dus zorg ervoor dat jij niet meer de grootste saboteur in je eigen leven bent.

Maagd | 23 augustus – 22 september

You shine! Alle aandacht is deze week op jou gericht, Maagd. Dit kan online zijn op je favoriete socialmediaplatform, of je merkt dat je vrienden en familie wat meer oog voor je krijgen. Wees niet bang om in de spotlight te staan, want het is tijd om je true colors niet langer meer te verbergen! Hiernaast zal er ook nog een onbekende op je pad komen die het beste met je voor heeft. Je krijgt van deze persoon een unieke kans of en fysieke gift. Spannend!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jij bent een echte huismus, Weegschaal. Toch gaat daar deze week verandering in komen! Het gevoel van ‘missing out’ is de afgelopen tijd zo sterk geworden, dat jij wel toe bent aan een nieuw avontuur. Je wil de hort op en ontdekken wat er allemaal in de wijde wereld te doen is. Waar jij graag nog wel eens ‘nee, bedankt’ wil zeggen, is het nu aan jou om overal volmondig ‘ja’ op te zeggen! Je vrienden merken dit ook en willen graag met jou op reis. Je kan echt op deze groep bouwen. Friends for life! 

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan ga jij grote stappen zetten de aankomende dagen. Er is een probleem op werk of school en jij weet precies wat je te doen staat. Je lost niet alleen de huidige issue op, maar je ontdekt iets waar je in de toekomst nóg meer problemen mee kan voorkomen. Deze uitvinding gaat niet onopgemerkt en je wordt hier dan ook rijkelijk voor beloond. Ook ga jij deze week je dagen anders indelen. Je luncht op een ander moment of merkt dat je het wel fijn vindt om ‘s ochtends vroeg al aan de slag te gaan.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, houd je vast! Deze week ga jij kennismaken met een hele set nieuwe emoties. Er is (of komt) een speciaal iemand in jouw leven die je hoofd overuren laat draaien. Er is veel chemie en passie tussen jullie twee en deze gevoelens slaan bijna door in een obsessie. Ondanks dat deze persoon ervoor kan zorgen dat jij met een positievere blik naar de wereld kijkt, is het belangrijk om jezelf niet te verliezen. Je bent optimistisch over de toekomst samen en je wil er voor gaan, en dat wil hij of zij ook! Je voelt je unstoppable!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Je ritme is de laatste tijd niet helemaal top, Steenbok. Je wil hier graag aan werken en daar is deze week genoeg ruimte voor! Het wordt een pittige week, maar je komt er uiteindelijk alleen maar sterker uit. Steenbok, jij bent op dit moment een betere versie van jezelf aan het worden. Je gaat sterker in je schoenen staan, je bent zeker van je zaak en je bent klaar om obstakels te overwinnen. Deze energie breng je mee naar huis en hier wordt de sfeer thuis een stuk beter op. Geniet van deze fijne tijd samen met je familie.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Net zoals Tweelingen, is er een boek, film of toneelstuk dat je aan het hart gaat. Waterman, je leert hier veel van en je deelt je nieuwe ideeën en inzichten graag met je dierbaren. Doordat jij je open stelt naar je vrienden, familie en liefdespartner, krijgen zij eindelijk een duidelijker beeld over je innerlijk en gevoelens. Soms vind je het lastig om deze te uiten, maar deze week voel jij je sterk genoeg om dit te doen. Je houdt je persoonlijke cirkel wel klein, maar op deze manier is het voor jou het veiligst. Laat je emoties gaan en schaam je vooral niet voor een (kleine) uitbarsting die op je te wachten staat.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, er zijn een aantal dingen waarmee jij het niet eens bent met je ouders. Het familiepatroon dat al jaren mee gaat, wordt deze week doorbroken. Oude, slechte gewoontes worden afgezworen en jullie kunnen meer open-minded over de toekomst praten thuis. Jij komt erachter dat niet iedereen in de familie het beste met je voor heeft, maar de meeste staan wel aan jouw zijde. Laat één rotte appel het niet verpesten, want de rest ziet jou wel graag gelukkig. Het is een week met veel emoties, laat deze toe en je zal er met zijn allen sterker uit komen!