Travel

OMG! Je kunt voor maar 270 euro op vakantie naar de Malediven

Danique
vakantie-malediven

Wie droomt er nu niet van een tripje naar de Malediven? Alleen hebben niet veel mensen het ervoor over wanneer ze de hoge prijzen zien. Maar dat is nu verleden tijd! Er is namelijk een manier hoe je voor maar €270 al op vakantie kunt naar de Malediven!

Droomvakantie

Een vakantie naar de Malediven staat bij velen bovenaan de bucketlist. En wij snappen wel waarom. Pinterest staat namelijk vol met prachtige plaatjes van deze bestemming! Een schattig houten huisje boven het water, helemaal voor jou en je lover (of besties)! Genieten van de zon, zee en de oogverblindende witte stranden. Een avondduik in het heldere water en daarna met een cocktail in je hand de zonsondergang bewonderen! Sounds to good to be true…!

Niet te betalen

Dan ben je helemaal ‘geïnfluenced‘ door Pinterest en ga je zelf toch maar eens een kijkje nemen op het internet. Al snel kom je erachter dat zulke vakanties niet voor iedereen zijn weggelegd en een enkel vliegticket al onbetaalbaar is! Moet je nagaan dat je daar dan ook nog moet verblijven en het geld dat je op bestemming uitgeeft zit er dan nog niet eens bij. Voorheen was dit dan ook alleen maar om van te dromen, maar nu kan deze droom toch werkelijkheid worden!

Lees ook:
Op déze manier reis je voor maar 35 euro naar hartje Parijs

Op reis naar de Malediven

Laten we geen tijd meer verspillen en direct uitleggen hoe je voor zo goedkoop mogelijk naar de Malediven kan vliegen! Eerst moet je een roadtrip maken naar onze Vlaamse onderburen. De reis begint namelijk in Brussel, vanuit daar gaat het retourtje naar de tropische eilanden. Deze deal vind je op Vakantiepiraten en daar betaal je dus maar €270 euro voor! Goed betaalbaar dus, zelfs voor de broke studenten onder ons!

Wel moet je rekening houden met een paar dagen extra reistijd, want je hebt een overstap in Abu Dhabi voor vier dagen en je brengt nog wat tijd door in Jordanië. Niet vervelend, toch? Zo zie je alleen maar meer van de wereld! Regel nog even vrij tussen 25 januari en 4 februari en you’re all set! Veel plezier!

Beeld: pinterest