Lifestyle

Dít zijn de beste parfum dupes van dit moment bij Action

action-dupes-parfums

Veel vrouwen vinden het heel belangrijk om altijd lekker te ruiken en hebben dan ook vaak een favoriet signature geurtje op. Waar we soms wel honderden euro's neertikken voor een parfum, komt Action met de allerbeste dupes van grote merken! Zit jouw favoriet er tussen?

Action dupes

Tegenwoordig gaan we steeds vaker naar de Action. Niet alleen meer voor onze pennen en schriften, maar ook om ons huis te decoreren en de tuin mooi te maken. Daarnaast komen er ook steeds meer spulletjes in het beauty-schap. Van make-up tot aan parfum. De kwaliteit van de winkel is om hoog gegaan, maar gelukkig voor ons zijn de prijzen laag gebleven! Momenteel staan de planken vol met verrukkelijke geurtjes van onze favoriete merken, maar dan voor hele kleine prijsjes. Waar we soms honderden euro’s betalen voor een parfum, kan je deze al voor minder dan €5,- meepakken naar huis! Op TikTok en andere social media platformen gaan de geurtjes in het rond. Dít zijn op dit moment de beste parfum dupes bij Action!

Lancôme La Vie Est Belle

We beginnen met een luchtje dat bij veel vrouwen in hun top drie staat. La Vie Est Belle van Lancôme. Action heeft twee verschillende dupes voor dit heerlijke parfum. Namelijk Fairy Wings Enchanteur in een hele schattige vlinder flacon en Figenzi Marsela met een wat klassiekere uitstraling. Als we TikTok mogen geloven zit er maar weinig verschil in beide en ruiken ze identiek aan het merkgeurtje van Lancôme. Ga jij deze uitproberen?

Lancôme La Nuit Trésor

Het geurtje Fairy Wings Enchanteur heeft ook nog een zusje genaamd Night Love. Deze komt ook in een leuke, speelse verpakking en schijnt dus precies zoals La Nuit Trésor van Lancôme te ruiken! Hij ziet er misschien wat ‘kinderachtig’ uit, maar het is zeker het proberen waard. Is La Nuit Trésor altijd al jouw favoriet geweest? Dan raden wij zeker aan om voortaan naar Action te gaan voor deze dupe!

Marc Jacobs Decadence

Houd je van volwassen en sensuele geurtjes? Dan is Decadence van Marc Jacobs zeker wat voor jou! Of moeten we zeggen, Royal Toch van Action 😉 Ook dit is een van de beste parfum dupes van Action. Door voortaan dit luchtje te kopen, bespaar je per keer wel meer dan honderd euro! Waarom zou je nog voor de dure merken gaan als je ook heerlijk kan ruiken met dit €1,95 geurtje van onze favoriete alleswinkel. Wij weten het wel!

Lees ook:
Dít zijn de beste dupes voor als je de Dyson Airwrap te duur vindt

One Million

Natuurlijk willen niet alles de vrouwen heerlijk ruiken als ze op pad gaan, maar ook de mannen willen hoofden laten draaien met hun verrukkelijke parfum. One Million van Paco Rabanne is voor veel heren wel een favoriet. Bij deze betrekken we de jongens dus ook even, en ladies, zie dit als een budget cadeautip 😉 Is jouw vader, broer of boyfriend helemaal weg van de goudstaaf? Dan raadt TikTok het geurtje Gold Spender van Action aan. Dit is een precieze replica van het luchtje en voor maar €1,95 kan je hem natuurlijk niet laten liggen!

 

 

 

Beeld: pinterest