Girlscene handleiding

Surfen

Rondsurfen op Girlscene is heel makkelijk. De site is ingedeeld in verschillende rubrieken die je bovenaan in het brede menu ziet staan. Als je over een kopje, bv. Fashion, heengaat klapt het menuutje open. Je kunt dan de gewenste pagina kiezen en klikken, die opent zich dan daaronder. In de verschillende rubrieken zie je de headlines (pagina's) met een intro-tekstje. Als je op "Lees verder" klikt, krijg je de gehele pagina.

Je eigen profiel

Je kunt je persoonlijke profiel aanpassen (bijvoorbeeld adres wijzigen) door naar je profiel te gaan (bij inloggen, rechtsboven het dropdown pijltje) en dan op "Accountinstellingen bewerken" te klikken.

Forum

Een nieuw topic maken
Je logt in, gaat naar het forum en dan ga je naar een board (bv. Fashion) en dan klik je rechtsbovenaan op "Plaats een nieuw onderwerp".

Reageren op een topic
Je logt in, gaat naar een bepaald topic en je klikt rechtsboven op "Plaats een reactie". Je kunt ook naar beneden scrollen, daar staat meteen een reactie vakje.

Vrienden & Berichtjes

Wil je vrienden met iemand worden? Ga dan naar het profiel van diegene en klik (naast profielnaam) op "vrienden".

Je kunt iedereen, 'vriend' of niet, een berichtje sturen. Ga dan naar het profiel van diegene, scroll naar beneden (onder de profielfoto) "Stuur een bericht" en daar kun je tevens aanvinken of je hem privé wilt sturen! Extra leuk: Als jij een berichtje hebt gekregen, krijg je hiervan een pop-up melding rechtsboven in het scherm. Daarnaast zie je een gekleurd cijfertje van het x-aantal nieuwe berichten/meldingen die jij hebt ontvangen. Handig!

Registreren

Ik wil mezelf registreren bij Girlscene.nl, kan dat?

Ja dat kan. Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken op onze site. Ga hiervoor naar “registreer” rechtsboven van de homepage. Of gebruik de volgende link: http://www.girlscene.nl/community/registratie. Doorloop vervolgens de 3 stappen van het registratie formulier. Je profiel wordt vervolgens aangemaakt.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen, kan dat?

Ja dat kan. Je logt je in, ga naar je profiel en klik op "edit account". Direct onder je e-mail adres en username vind je het veld “nieuw wachtwoord”. Voer hier je nieuwe (zelfbedachte) wachtwoord in. Ter controle voer je ook in het tweede veld je wachtwoord in. Druk vervolgens op "Update". Je wachtwoord is nu gewijzigd. Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Ik wil mijn username veranderen, kan dat?

Ja, dat kan. Volg hiervoor dezelfde stappen als hierboven beschreven is bij wachtwoord.