Beauty

Sephora Kerst Wishlist

Een tijdje geleden bracht Danique een bezoekje aan de kerstpresentatie van Sephora. Ze keerde moe maar voldaan terug naar het kantoor met een goed gevulde goodiebag. Pardon, het leek wel een hutkoffer! Wij hebben de leukste dingen geselecteerd en die producten ga ik, Emma, voor jullie reviewen!

Vanwege de vele oogschaduws was het helaas onmogelijk om ze allemaal op mijn ogen te testen. Ik heb ze daarom op mijn hand gedaan, zodat jullie de kleur kunnen zien 🙂 Alle producten worden verkocht in een van de dertien Sephora filialen in Nederland. De locaties kun je hier vinden. De Sephora ‘eigen merk’ producten worden ook nog in de V&D verkocht.

Urban Decay Smoked glide-on eye pencil set

pencil

pencil

pencil

pencil

De oogpotloden zijn makkelijk aan te brengen, maar zijn wat moeilijker om uit het doosje te halen. Het potlood is redelijk dik, dus mocht je een fijn lijntje willen dan zijn deze oogpotloden niet geschikt. De kleuren zijn lekker fel en goud en zilver glimmen zeker. Wat mij betreft de ideaal voor de feestdagen! De oogpotloden zijn van Urban Decay en kosten €29,48

makeup

Outrageous Prisma Chrome Sparkling Metallic Eyeshadow

makeup

Ikzelf ben helemaal weg van deze kleuren. Met de kerst wil je er graag speciaal uitzien en dat gaat zeker lukken met deze oogschaduw. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en door ‘m uit te wrijven kun je de look zo opvallend of subtiel mogelijk maken. Deze oogschaduws zijn van Sephora, €15,40 per stuk.

Sephora retractable eyeliner, waterproof

makeup

De kleur van de eyeliner (14, matte moss) is een prachtige legergroene kleur met een subtiel glittertje erin. Achterop het potlood zit een sponsje waarmee je de eyeliner kan uitvegen waardoor je zelf de dikte kan bepalen. Het leuke is dat de kleur steeds verandert wanneer je ‘m uitvaagt. Natuurlijk hebben we ook met water de proef op de som genomen en hij is inderdaad waterproof! De eyeliner kost €9,31.

Nails inc. nailpolish

nail

Deze gouden nagellak is ideaal voor de kerstdagen. Ik heb al vaker gouden nagellak gehad, maar ik over deze ben ik razend enthousiast! De meeste gouden nagellakjes moet je meerder keren opdoen voor optimaal resultaat en daar ben ik meestal te lui voor. Deze nagellak dekt in één keer goed! Verder glimt de nagellak prachtig en de lak droogt snel. Deze staat sowieso op mijn wishlist! Deze nagellak is van Nails inc. en kost €14,00.

Sephora gift pack

makeup

Dit pakketje is perfect voor de feestdagen. Het bevat een douchegel, body wash, oogschaduw en feestelijke clipjes. Op het eerste gezicht is het niet te zien wat er in het pakketje zit en dat is juist het leuke! Degene die het krijgt moet aan de uiteindes trekken en dan komen de producten tevoorschijn. Super leuk als suprise of gewoon als cadeautje! De prijs van dit Sephora pakket is €19,00.

Sephora eye brush wand

makeup

makeup

makeup

makeup

Deze ‘pen’ bestaat uit drie verschillende kwastjes. Het is super leuk om te geven of te krijgen met Kerstmis. Er hangt namelijk een klein From/To kaartje aan. Cute! Het is super handig om je make-up mee aan te brengen. De prijs van deze Sephora kwast €16,60.

Sleek i-Divine palette

palette

Wij kregen de au naturel palette en de supreme palette. De au naturel palette bestaat vooral uit bruintinten, waar ik helemaal wild van word! Ik ben namelijk gek op bruine oogschaduw. De supreme variant bestaat uit echte winterkleuren zoals ijsblauw en wit. Het palette heeft zowel donkere als felle kleuren. Een leuke combinatie dus! De oogschaduw is makkelijk gedoseerd aan te brengen. Voor een fel resultaat moet je je vinger een paar keer over het palette halen. Een Sleek palette is te koop voor €9,99. Lekker budget!

Lipgloss Lolipop

lip
De gloss staat helemaal rechts in de vorm van een lolly!

Deze lipgloss in de vorm van een lolly ziet er hartstikke leuk uit. De gloss komt met een kleine dosis uit het potje. Geen dikke lipgloss klodders dus! De gloss heeft geen kleurtje, maar geeft je lippen een glimmende gloed. De lipgloss heeft zelfs een subtiel smaakje, een beetje framboos-achtig.

lip
Voor…

lip
Na

De lipgloss is van Sephora en kost €7,10.

Makeup Palette

makeup

Dit palette bestaat uit 9 oogschaduws, 4 glossjes en 1 blush. Het ziet er hartstikke leuk uit. Als je het palette niet openmaakt en uitschuift dan lijkt het op een shoptas! Ideaal om te geven als kerstcadeau, want het is niet duur en je hebt verschillende soorten make-up in één! Het palette is van Sephora en kost €17,80.

Body Lotion Chic Guimauve

body

In de winter hebben we last van een droog huidje. Maar dit verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze bodylotion! Daarnaast ruikt de crème heerlijk en smeert lekker. Leuk om cadeau te doen aan je moeder, zusje, nichtje en/of oma! De lotion is van Sephora en kost €7,90.

How To Look Best At Everything

foundation

Dit make-upkit ziet er veruit het leukst uit! Jitske heeft dit met stip op nummer één staan op de wishlist. Het oogt als een schattig boekje, maar als je ‘m ‘openslaat’ komt er een kit tevoorschijn met foundation, crème voor je poriën en poeder. Er zit een spiegeltje in en een stappenplan hoe je het moet gebruiken. Super handig! Helaas waren de foundations niet helemaal mijn kleur, dus ik bespaar jullie het beeld van mij met een Jersey Shore hoofd…

Toch benieuwd? Kijk dan dit filmpje!

 

De kit is te koop voor €23,28.

Fine one one

 lip

makeup

Toen Danique op de presentatie hoorde van dit product, was ze opslag verliefd. Je kan dit schatje namelijk gebruiken om je wangen een kleurtje te geven én om je lipjes van een mooie tint te voorzien. Super handig dus! Deze lipstick/blush is van Benefit en kost €29,19.

Color pop-up store

makeup

Ik werd razend enthousiast toen ik dit enorme make-up palette zag! Het bevat alle kleuren lipgloss, oogschaduws en rouges. Heaven! De make-up blijkt ook nog eens fijn te smeren. Het is ideaal, want je hebt letterlijk voor elke gelegenheid of stemming wel een kleurtje. Als je ‘m uitschuift is ie enorm, maar hij is erg gemakkelijk weer in te klappen tot een klein vierkantje. Een musthave voor in je make-up collectie! De prijs van de pop-up store is €47,70.

makeup

makeupHierboven zie je een paar kleurtjes uit de gigantische doos… Ze zijn allemaal lekker fel en goed gepigmenteerd voor optimaal resultaat!

Front cover

makeup

Last maar zeker niet least is de front cover kit! Hoewel ik eerst dacht dat de color pop-up store mijn favoriet was, is dat nu zeker deze! Ik opende het ‘boek’ en er ging een wereld voor mij open. De front cover bestaat uit de mooiste kleuren oogschaduw, mascara, eyeliner, kwasten en borsteltjes. Op de achterkant en op een ‘bladzijde’ zijn tips te vinden hoe je de mooiste looks kunt creëren. Ik ben verliefd! De prijs van de Front Cover kit is helaas nog niet bekend.

makeup

makeup

Welk Sephora product staat op jouw wishlist?

Door: Emma