Kortingscodes

TOMS kortingscode voor de mooiste schoenen!

Ken jij het schoenenmerk TOMS al? Dit is geen gewoon schoenenmerk. Voor ieder verkochte paar, doneren ze namelijk ook een paar schoenen aan het goede doel. Daarnaast zetten ze zich in voor schoon drinkwater en veilige geboortes. Zo koop je niet enkel een paar schoenen, maar steun je indirect ook het goede doel! Scoor daarom […]

Ken jij het schoenenmerk TOMS al? Dit is geen gewoon schoenenmerk. Voor ieder verkochte paar, doneren ze namelijk ook een paar schoenen aan het goede doel. Daarnaast zetten ze zich in voor schoon drinkwater en veilige geboortes. Zo koop je niet enkel een paar schoenen, maar steun je indirect ook het goede doel! Scoor daarom direct een extra paar voor je moeder, nichtje of buurjongen, want hoe meer TOMS verkocht, hoe meer mensen geholpen! Check hieronder welke TOMS kortingscode er beschikbaar is op dit moment.


Pak 20% korting!

[coupon]

Pak 10% extra korting!

[coupon2]

Pak 10% korting op één item!

[coupon4]


Voorwaarden: TOMS kortingscodes, deals en acties kunnen geldig zijn op een beperkt gedeelte van het assortiment. Check de website van TOMS voor alle actuele voorwaarden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de TOMS kortingscode.

 

Voordelen van de TOMS kortingscode

Bij TOMS scoor je de leukste fashion voor je voeten! Naast het feit dat TOMS schoenen kwaliteit voor een mooie prijs zijn, zijn ze ook gewoon ontzettend leuk. Het is dan ook niet voor niets dat iedereen wegloopt op TOMS. Daarnaast zijn er meer redenen waarom zoveel mensen fan zijn van het schoenenmerk, namelijk:

  • Gratis retourneren in Nederland en België
  • Regelmatig dikke TOMS kortingscodes & deals beschikbaar!
  • Binnen 1-3 werkdagen bezorgd
  • Levering in de VS, Canada, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Griekenland, Verenigd, Koninkrijk en Nederland.
  • Voor elk paar TOMS dat je koopt, wordt er een paar schoenen gedoneerd aan kinderen die het minder hebben
  • Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een dikke TOMS kortingscode!
  • Ook actief op diverse social media kanalen.

Het ontstaan van TOMS

Het verhaal van TOMS is een bijzondere. Het familiebedrijf is ontstaan omdat de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kinderen in een dorp in Argentinië ontmoette en ontdekte dat ze geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om ze te helpen zetten hij TOMS op. Het bedrijf doneerde voor elk verkochte paar schoenen, een nieuw paar aan een kind in nood. Toen Blake ontdekte dat dit principe breder vermarkt kon worden, zette hij ook TOMS Eyewear op.”De innerlijke kracht van het Zuid-Amerikaanse volk heeft een enorme indruk op mij gemaakt, vooral van mensen die zo weinig hebben, en ik werd onmiddellijk vervuld van het verlangen – de verantwoordelijkheid – om meer te doen.” — Blake Mycoskie

Pantoffels van TOMS

Benieuwd hoe knus comfort eruit ziet? Check dan de superzachte pantoffels van TOMS. Ontworpen voor comfort en je voeten lekker warm te houden. Wel zo handig tijdens de winter. Met een TOMS kortingscode pak je de deal nu extra voordelig mee! Ga jij voor bruin, grijs of zwart? Hoe dan ook, met de pantoffels van TOMS ben je verzekerd van kwaliteit.

Shop nu, betaal later

Wist je dat je met Klarna heel handig achteraf kunt betalen? Handig wanneer je meerdere schoenen in verschillende kleuren of maten wilt scoren en dit hele bedrag niet in een keer wilt aftikken. Dat is altijd weer onhandig, aangezien je een aanzienlijk bedrag moet missen, totdat je de overige schoenen die je niet wilt houden weer terug hebt gestuurd en het geld pas na weken weer teruggestort krijgt. Dan kan beter, vonden ze bij Klarna en daarom kun je nu bestellen wat je wilt en pas achteraf betalen wat je wilt houden. Dit is wel zo handig als je dus meerdere producten wilt passen thuis. Plus, je kunt alsnog een TOMS kortingscode toevoegen voor extra voordeel.

One for One

Met het One for One concept heeft TOMS zich als pionier in de markt gepositioneerd.  TOMS werkt dan ook samen met 100 Giving Partners die zich inzetten voor de goede doelen van TOMS. Met jouw aankopen helpt TOMS mensen in nood met schoenen, omdat niet iedereen genoeg geld heeft om een paar schoenen aan zijn voeten te hebben. Ook helpen ze mensen aan een beter gezichtsvermogen met TOMS Eyewear. Daarbij wordt bij aankoop van TOMS gedoneerd aan een goed doel, zo kan iemands gezichtsvermogen worden verbeterd, bijvoorbeeld door een zichtreddende operatie, bril of medische behandeling. TOMS helpt ook mensen in nood aan schoon water, omdat dit lang niet overal een vanzelfsprekend begrip is. Tot slot zetten ze zich in voor veilige geboortes. Met de aankoop van TOMS tassen draag jij bij aan opleidingen voor vroedvrouwen en materialen die onmisbaar zijn voor een veilige bevalling.

TOMS kortingscode gebruiken

De TOMS kortingscode is makkelijk in gebruik. Je vult ‘m simpelweg op de website in waarna je jouw korting ontvangt. Klik op bovenstaande button om toegang te krijgen tot de TOMS kortingscode. Deze kopieer en plak je vervolgens in het speciaal daarvoor ontworpen kortingscode scherm in je winkelwagen. De computer berekent wat je korting wordt. Wist je dat je het goede doel helpt met de aankoop van TOMS? Bij iedere verkocht TOMS product, doneert TOMS aan een goed doel. Op deze manier helpen ze jou aan mooie schoenen, maar ook iemand in een derde wereldland, die geen paar schoenen kan betalen. Iedereen verdient gelijke kansen en daar zet TOMS zich voor in. Schoenen kopen is direct een stuk leuker als je er ook iemand anders mee helpt, nietwaar?