Kortingscodes

Resident Jewelry kortingscode voor sierade

Met deze exclusieve Resident Jewellery kortingscode pak jij 10% korting op je bestelling! Ben jij al bekend met dit populaire sieradenmerk? Sinds 2018 staat Resident Jewelry symbool voor alle herinneringen aan thuis, namelijk de stad Amsterdam. Want wat is kenmerkender aan Amsterdam dan de welbekende herenhuisjes? Scoor jouw sieraden nu met 10% korting met onze exclusieve Resident Jewelry kortingscode!

Pak nu 10% korting!

Voorwaarden: Resident Jewelry kortingscode is geldig op het hele assortiment. Eén kortingscode per persoon, per order. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de Resident Jewelry kortingscode. 

Opgericht in 2018

Resident Jewelry is geïnspireerd op het verhaal van een Tsjechische goudsmid, die vanwege de oorlog in 1969 zijn geliefde Praag en sieradenwinkeltje moest inruilen voor het totaal onbekende Amsterdam. Toch viel hij opslag voor de stad en haar prachtige kanalen en herenhuisjes, de architectuur en de sfeer. Hij maakte juwelen van de herenhuisjes met als boodschap dat Amsterdam altijd als thuis zal voelen. Met die gedachte is Resident Jewelry opgericht, want we zijn allemaal residents van de wereld!

Voordelen shoppen

Naast de prachtige gedachte achter de sieraden, zijn er nog meer redenen om te shoppen bij Resident Jewelry.

  • Sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen
  • Duurzame materialen gebruikt voor het maken van de sieraden
  • Snelle bezorging, Nederland: 1-2 dagen, Europa: 2-5 dagen, Wereldwijd: 9-15 dagen
  • Vragen? Je krijgt altijd een snelle reactie via de mail of social media
  • Laat je inspireren door de diverse social media kanalen
  • 10% korting met de Resident Jewelry kortingscode!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R E S I D E N T (@residentjewelry)

Gebaseerd op echte grachtenpanden

Wist je dat de sieraden van Resident Jewelry gebaseerd zijn op echt bestaande huizen? De huisjes aan je pols kun je in real life dus écht vinden in Amsterdam. Een kleine zoektocht en je hebt het zó gevonden. Bij aanschaf van jouw sieraad staat het adres van het huis er namelijk gewoon bij. Van Keizersgracht 407 tot Gravenstraat 18 tot Spuistraat 294 – je hebt diverse opties om aan je pols te dragen. Welk herenhuis jij het mooiste vindt, is natuurlijk helemaal aan jou. Misschien heb je wel een emotionele waarde aan een bepaalde wijk, straat of plek? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om een sieraad van Resident Jewelry aan te schaffen. Vergeet ook niet jouw 10% Resident Jewelry kortingscode te verzilveren bij het uitcheckproces!

Goud of zilver?

Ben jij meer een goud of zilver type? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Veel sieraden van Resident Jewelry komen namelijk in beide kleuren. Het ene is 14 karaat goud en het andere stainless steel. De laatstgenoemde valt uiteraard iets goedkoper uit dan het gouden exemplaar. Match jouw sieraad een een lederen armbandje in de kleur van jouw voorkeur. Ga je voor lichtbruin of donkerbruin? Of ben je meer een type voor zwart? Dat kan natuurlijk ook. Vergeet jouw 10% Resident Jewelry kortingscode niet te verzilveren bij het uitcheckproces!

Ook leuk als cadeau!

Sieraden van Resident Jewelry zijn ook uitstekend om cadeau te doen. Bijvoorbeeld aan je vader of vriendje. Zo geef je hen een mooie herinnering aan thuis én aan jou. Twee vliegen in één klap, zullen we maar zeggen. Bovendien wordt het kopen van een cadeau extra aantrekkelijk met de Resident Jewelry kortingscode, die je bij het uitcheckproces kunt invullen om 10% korting te krijg op je bestelling. Doe er nog een sieraad voor je zelf bij en tel maar uit die winst.

Resident Jewelry kortingscode gebruiken

Heb je een Resident Jewelry kortingscode bemachtigd en kun je niet wachten om deze te verzilveren? Pak snel jouw 10% korting op jouw favo sieraden. Het is heel eenvoudig. Je gaat naar de webshop van Resident Jewelry en selecteert je favo sieraden. Zodra je naar het afreken scherm gaat, kun je je Resident Jewelry kortingscode van 10% invullen. Zie ook hieronder, waar je dat precies kunt doen. De computer verrekent vervolgens hoeveel korting je krijgt. Jij hoeft natuurlijk alleen nog achterover te leunen en te wachten tot je bestelling thuis wordt bezorgd!