Lifestyle

Dit zijn de leukste Halloween kostuums voor je hond

Roos-Sanne
halloween-kostuums-hond

Het is alweer bijna Halloween. Heb je nou een leuk feestje gepland? Of je blijf je binnen met een goede horrorfilm? Halloween is één van onze favo feestdagen. En wat is nou leuker dan je verkleden? En ook onze huisdieren zullen er aan moeten geloven. We hebben de leukste Halloween kostuums voor je hond op een rijtje gezet. 

1. Pompoen

Ben je nog op zoek naar een Halloween kostuums voor je hond? Zoek dan vooral niet verder! Hoe schattig is dit pompoen kostuum voor je hond? Wij zijn obsessed!

2. Cocktail

Voor de creatievelingen onder ons hebben we ook een enorm leuk Halloween kostuum idee, namelijk de cocktail! Heeft je hond toevallig al zo’n kap om, win-win dan! Nog een paar olijven erbij en je bent klaar. Hilarisch!

3. Spooky!

Welke natuurlijk ook niet kan ontbreken in dit lijstje voor Halloween kostuums is het spookje. Hoe schattig is dit?! Ook kan je een hele leuke fotoshoot doen met je hond als deze is verkleed als spook.

Lees ook
Halloween vieren met je lover? Dit zijn de leukste kostuums!

4. Vleermuis

Ga je voor de wat engere kostuums samen met je hond? Dan is dit vleermuis kostuum perfect voor jullie! En zeg nou zelf, hoe schattig is dit?!

5. Harry Potter

Wil je écht helemaal losgaan dit jaar met Halloween? Kies dan dit té leuke Harry Potter kostuum voor je hond. We hopen wel dat je hond het accepteert dat je hem een bril opdoet, maar het resultaat mag er zijn. So cute!

Beeld: Instagram: @tofu_corgi