De perfecte zomerse foto

Blog door Beauty For All

Messchien ken je het wel,weheartit.com .De plaats waar je de leukste foto's kan vinden. De meiden die altijd mooi staan op de foto met hun outfit,make-up en de achtergrond. De foto die je als je achtergrond insteld omdat hij gewoon perfect is.
Hier wat tips om ook zo'n foto te kunnen maken


• I'm lovin' it • | via Facebook

1. De locatie.
Heel belangerijk voor een foto. De locatie bepaald eigelijk of de foto leuk is of      niet. Pak bijvoorbeeld een foto die je maakt voor je huis. De indruk is gelijk al  minder dan een foto bij het strand. de achtergrond is ook de uitstraling die de foto geeft.

lady style | via Tumblr

2. kenmerken
Wil jij graag een foto maken van je outfit dan is het belangerijk dat de foto een kenmerk heeft.In dit geval is het de outfit. Je wil laten zien dat het om je outfit gaat en niet om de achtergrond of om je haar. hou de achtergrond neutraal en zorg er voor geen afleiding.

<3 | via Facebook

3. kleuren.
heel belangerijk in een foto ! is het zomer gebruik dan leuke en vrolijke kleuren. Is het winter gebruik dat wat donkere kleuren. Kleuren trekken snel je aandacht bij een foto 

4. Licht
Gebruik veel licht als je en foto gaat maken. Dit trekt ook meer de aandacht aan. Je kan een flitser gebruik maar dit geeft al snel een nep effect. Maak gebruik van bewerkings programma's.Hiermee kan je foto meer of minder licht mee geven op een natuurlijke manier. Je kan nog veel meer effecten kiezen ! Mijn favoriet is
Pickmonkey.com  het is helemaal gratis !

5. Altijd blijven lachen ! maar dat spreek voor zich zelf !

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en veel plezier en succes !
xxx Ellen