Get ready for summer party !

Blog door Beauty For All

Nu het vakantie is hebben we meer tijd voor uitgaan ! bij ons meiden speelt uiterlijk een grote rol. We willen er leuk en zomers uitzien. In deze stappen ben jij helemaal klaar voor de summer party !

1. Kies je outfit van tevoren uit. Als je het die avond nog moet gaan kiezen kan het zijn dat je niet weet wat je aanmoet doen en je in tijdnood kom. Draag je een jurkje of een kort broekje dan is het belangerijk dat je benenen onthaard zijn. Na het scheren kunnen je benen nog best droog zijn dus smeer je lekker in met een bodylotion !

2. Nu je je outfit aan heb en je benen supper zacht zijn is het tijd voor de make-up. Bij een feestje ga je vaak zweten en kan je make-up uitlopen. Dat willen we niet dus ga voor waterproof produchten zoals : mascara en eyeliner. Heb je een onzuivere huid dan kan je beter een foundation gebruiken.Kies een foundation zonder spf. Op het feest worden vast veel foto's gemaakt en spf laat je op de foto's heel bleek zien.Gebruik een poeder om het nog beter te laten zitten !

3. Hair time ! vaak willen we ons haar anders dan anders meiden met krullen willen eens stijl haar en meiden met stijl haar willen eens krullen. Omdat we ons haar goed in model willen houden kan je op vochtig haar  haarmousse aanbrengen. Dit zorgt voor een sterke basis.Ben je klaar met je haar gebruik dan een serum voor dat mooie glow effect !

4. Nu we bijna klaar zijn moeten we nog even de puntjes op de i zetten ! Gebruik een lekkere deo tegen het zweten en nog een lekker zomers geurtje ! Sieraden maken je look helemaal af dus doe leuke sieraden aan die passen bij je outfit.

Wat kan je menemen is je handtas. ?

Als we gaan feesten moeten we ons zelf opfrissen. Neem daarom altijd een klein tasje mee. Wat je kan menemen is :

- Geld
- Make-up die je op heb om bij te werken.
- Is het de tijd van de maand ? neem dan iets mee om te verschonen.
- Een klein flesje met parfum om je weer lekker te laten ruiken.

Nu ben je helemaal klaar voor de party Have fun ! xx
xx Ellen