Find your style !

Blog door Beauty For All
Je eigen kleding style vinden kan best moeilijk zijn. Vooral als je van de basisschool naar de middelbare school ga. Je weet niet goed wat je moet kopen en je gaat vaak denken wat anderen ervan vinden. Hier een paar tips om jou style te vinden !

1. Een heel belangerijk punt is dat je je niet moet aanpassen aan anderen ! wat jij leuk vindt maakt jou uniek ! Neem bijvoorbeeld de studs, de trend van dit jaar ! maar iemand moet er mee begonnen zijn ! iemand die dat leuk vindt om te dragen. Iemand die zijn eigen style heeft !

2. Doe niet iemand na. Oke .. Tuurlijk iedereen heeft wel eens een moment waneer zijn/haar vriend binnen komt en een supper leuk t-shirt aan heeft en dat je het eigelijk ook zou willen. voor 1x kan het.. maar niet meer. Mensen gaan dan zien dat je steeds iemand na doet en dat maakt jou niet meer uniek. Zo krijg je een naam als na aper (na doen). Er is genoeg kleding dat leuk is !

3. Zoek inspiratie ! kijk in magazine's op het internet enz ! Die inspiratie kan je weer combineren met jou eigen style

4. Bepaal zelf wat je wil. Als je met een vriendin of ouders gaat shoppen laat je dan niet overhalen als ze zeggen dat je dit moet kopen ! en je het eigelijk niet mooi vindt. bij velen gebeurt dit dat je vriendin of ouders zeggen dat het supper leuk staat maar je eigelijk niet lekker bij voelt. Koop het dan niet want later krijg je er spijt vanĀ 

Ik hoop dat jullie nu jullie eigen style kunnen vinden !succes x
EllenĀ 

Volg beauty for all nu ook op facebook ! Klik hier om naar de facebook pagina te gaan !