Bullet journal inspiration

Blog door likethelook

Heei meiden,

Het nieuwe schooljaar gaat beginnen dus ik dacht misschien is het leuk mij ideeën en inspiratie voor mijn nieuwe bullet journal met jullie te delen. Welke hand lettering ik mooi vind en hoe ik het doe, Welke stijl ik mooi vind en extra ideeën om het mooi te maken. Veel plezier met het lezen van deze blog ik hoop dat jullie het leuk vinden! Let me know!1.Handlettering

Ik ben er achter gekomen dat ik veel mooiere 

letters schrijf 

Op het moment dat ik de tijd er voor neem, Ook zijn mijn 

Letters veel mooier geworden nadat ik een goeie pennen/Stiften zet heb gekocht!


2.Mistakes

Hierbij 3 manieren om je fouten weg te werken:


1: Gebruik een witte stift of pen en schrijf over de fouten heen, Hierdoor verdwijnen ze en kun je er vervolgens weer over hen schrijven/tekenen


2: Mijn beste vriend de stikkers en washi tape hierdoor fix je de fout en het staat ook nog een ontzettend leuk!


3: Bij ontzettend grote fouten kun je altijd de pagina’s nog aan elkaar plakken.