8 tips voor slaapfeestjes !

Blog door Annemijn

Gisteren heb ik een super leuk slaapfeestje gehad. We waren met tien meiden en hebben een geslaagd feestje gehad. Omdat ik het zo leuk heb gehad wil ik graag 8 tips met jullie delen.Tip 1: Bedenk van te voren wat je gaat doen!

Dit is waarschijnlijk de beste tip die er is. Mensen vervelen zich al snel en dat wil je natuurlijk absoluut niet op je slaapfeestje. Tip 2: Kijk een leuke film die nog niemand heeft gezien. 

Een film kijken is altijd leuk, maar met een aantal vriendinnen erbij is het nog leuker! Kies een film die jullie allemaal nog niet hebben gezien, hiermee voorkom je dat iemand gaat spoilen haha.Tip 3: Zorg dat er genoeg ruimte is om te slapen.

Kijk van te voren al of er genoeg matrassen/luchtbedden passen in de kamer waar je wilt gaan slapen. Het zou namelijk flink balen zijn als dat niet zo is.Tip 4: Ga leuke DIY's doen.

Op het feestje wat ik had dit weekend hebben we zelf armbandjes gemaakt en het was super leuk. Ook hou je er nog een leuk 'souvenirtje' aan over :)Tip 5: Maak Truth or Dare kaartjes.

Het is sowieso al super grappig om Truth or Dare te gaan doen. Maar vaak kan niemand vragen bedenken. Kijk van te voren daarom alvast op internet voor leuke vragen en dares en schrijf ze op op kaartjes. Dit zal een hoop gedenk schelen!Tip 6: Maak 's ochtends met z'n allen croissantjes.

Het is super leuk en lekker! Je kan de croissantjes vullen met kaas of chocoladepasta. Dit weekend hebben we ze gevuld met philadelphia, met er boven op kaas en dat was ook super lekker!Tip 7: Zorg dat er leuke muziek is.

Dit weekend hebben we bijna de hele tijd muziek geluisterd, maar het was handiger geweest als we boxjes hadden. Dus een tip is om boxjes mee te nemen. Natuurlijk moet je ze niet te hard zetten, maar het brengt zeker sfeer.Tip 8: Ga leuke spelletjes doen.

Het spel wat ik heel vaak speel met mijn vriendinnen is weerwolven. Het is enorm grappig om 's avonds in het donker te doen en we liggen vaak helemaal dubbel. Zeker een tip dus!Dit was mijn eerste blog. Ik hoop dat jullie het leuke vonden en er wat aan hebben. Als je tips hebt voor mijn schrijven hoor ik het graag :)