Hardlopen... + Tips

Blog door DangerousDrawer

Heey, ik wil jullie vertellen over mijn "hardloopstory", nouja gewoon hoe het is gegaan... ;P. En wat mijn motivatie is.

Ik ben twee weken begonnen met een rondje om mijn dorp. Eerst ging het echt bagger, ik moest om de honderd meter even uitpuffen. Maar na drie keer merkte ik al een echt verschil! En nu loop ik twee keer per week hard omdat mijn trainingen over een week afgelopen zijn. Ik wil niet dat ik als een bakje pudding weer aan het nieuwe seizoen met beginnen :/. 

Mijn motivatie is dat ik gewoon een betere conditie wil, en natuurlijk ook dat irritante buikje. Als je hard gaat lopen verbrand je vet en na deze "cardio" ga ik buikspieroefeningen doen denk ik omdat ik dan een stakker buikje krijg!

Mijn tweede punt van motivatie is de zomervakantie, ik wil lekker in mijn bikini kunnen lopen zonder dat mensen mij raar gaan aankijken... 

Ik doe het NIET om af te vallen, dat dat even duidelijk mag zijn maar gewoon voor mijn conditie ;).

Tips:

- Je moet het voor jezelf doen, dan zul je zien dat je motivatie al een stuk beter is. 

- Spreek met jezelf een of twee dagen of dat je zowiezo gaat lopen, dan kan je daar ook rekening mee houden met je huiswerk.

- Ga samen met een vriendin lopen. Dat is veel gezelliger, maar kijk wel uit dat je op je eigen tempo kan lopen.

- Als je begonnen bent, neem dat een dag rust omdat je spieren dan kunnen herstellen van het lopen. 

- Eet goed. Dat is heel belangrijk omdat je zonder energie geen puf meer hebt om je te bewegen en dus ook niet kan hardlopen en conditie te krijgen...

Dit waren mijn tips, 

xx Naomii