A Story About A Girl

Blog door normaliteit

This is a story about anyone, Just readEen meisje, 14 jaar oud, word elke dag gepest op school, en heeft heel vaak ruzie met haar ouders. Vlak na een ruzie gaat ze naar boven, ze gaat verder aan een collage waar ze in een creatieve bui aan begonnen is. Ze is nog steeds laaiend over de ruzie beneden en daardoor is ze wat onvoorzichtig. Papercut...


Het begin van een hel, blijkt later. De pijn voelt goed en ze begint met zichzelf te snijden. Nog een tijdje verder, ze is nu bijna 15, denkt ze aan zelfmoord. Steeds vaker... in januari moest ze stage lopen, bijna de hele maand kon ze stoppen met het snijden, maar helaas, één iemand ziet het toch en weet direct wat het is. Ze wil hem haten maar het lukt niet. Integendeel, ze werd verliefd. Niemand mag het weten, zeker niet omdat hij 11jaar ouder is. 

Hij blijft lief voor haar en ze wisselen nummers en msn adressen uit. Ze krijgt het idee dat hij haar echt leuk vind en na ongeveer een week zegt hij dat ook. Ze kan het niet geloven, nee, ze wíl het niet geloven. Maar goed, beetje bij beetje vertelt ze alles en hij blijft bij haar. Ze voelt zich weer iets waard en in december '12 (ze is dan al 16 intussen) vertelt ze het haar beste vriendin. Met het risico haar kwijt te raken, wat niet gebeurd. Een bewijs van echte vriendschap! Samen met haar bf en haar vriend (waar haar ouders niks van weten) komt ze er beetje bij beetje helemaal vanaf...en intussen gaat het weer prima met haar..zo zie je dat uiteindelijk álles goed komt!en weet je? Dat meisje waar ik het net over had, dat meisje ben ik!


xxx