kleren te klein, te groot, oud en versleten? 5 Tips over hoe je ze kwijt speelt! #5

Blog door fancygirl

 Hey iedereen,vandaag ben ik weer terug met een nieuwe blog! Deze blog zal niet gaan over yoga, want deel twee is voor een andere keer. Maar deze blog gaat over hoe je je kleren snel, handig en simpel kan kwijt raken! Ik zelf doe het heel vaak dus alle tips die ik nu aan jullie geef zijn ook echt uit eigen ervaring. Veel lees plezier en laat zeker een reactie achter! 1. De kringloopwinkel of een tweedehandswinkel 

Je kan je kleren naar een kringloopwinkel, een tinktwis of gewoon in het algemeen een tweedehandswinkel brengen. Je zou er van verstelt staan hoeveel mensen er eigenlijk tweedehands kopen, ik zelf koop ook nog vaak tweedehands. Als ik iets leuk zie en het staat met goed dan koop ik het gewoon en het is ook nog eens voor een prikje! Maar als je nu zelf je kleren er naar toe wilt doen dan help je niet alleen maar ook andere mensen, en dat is het mooie eraan! Heel af en toe bij sommige winkels krijg je er zelf ook wat voor en dan is het natuurlijk nog handiger! 


2. Je kleren weggeven...

Je hebt weer te veel kleren gekocht vorige zomer of winter en ze passen je niet meer. Wel dan raadt ik je aan om ze aan familie of vrienden te geven. Zij kunnen er altijd wel iets mee, plus als je het nieuw hebt gekocht en het is nog nooit of niet vaak gedragen dan zou ik het zeker doen! Dan ben je zeker dat ze je kleren met liefde zullen dragen! 


3. Je kleren verkopen op internet! 

Je hebt kleren die je niet vaak hebt gedragen en nog in perfecte staat zijn wel, dan kan je ze ook verkopen op internet! Het is makkelijk en evident. Mensen of jongeren zullen snel op je oproep reageren en je gaat nog best veel kwijtspelen. Plus je krijgt er ook nog eens geld voor en je kan helemaal zelf kiezen voor hoeveel je het verkoopt. Maar ik raadt je wel aan, als je je kleren verkoopt zou ik je veel gedragen kleren niet voor veel geld verkopen want dan ga je het minder snel verkocht krijgen en dan kunnen je koper net zo goed een nieuw stuk kopen.


4. Je kleren naar de winkel brengen?

Wat je ook kan doen is, (bijvoorbeeld in h&m kan dat) je oude kleren naar een winkel brengen en per zak zou je dan zoveel aantal korting kunnen krijgen op je nieuwe aankoop. Ik moet zeggen het is wel een handige tip want zelf doe ik deze ook wel vaak! Heel soms ga dan zoveel kleren verzamelen en in de winkel binnenbrengen waardoor je veel korting krijgt en je z'n bon als verjaardag bon weggeven aan een vriendin. :D


5. De groene textielbak! 

Je kan je kleren ook in een textielbak doen, zo help je ook andere. Vroeger toen ik klein was stond er ook z'n bak aan mijn school straat en af en toe deden we daar dan te kleine kleren in. Maar nu doe ik het minder, ik weet niet waarom maar ik geef ze nu meer aan vrienden of verkoop ze! ;)


Dit was dan weer mijn blog, ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en dan zie ik je weer bij de volgende blog! ps: ik verkoop op dit moment ook een aantal kledingstukken dus als je interesse zou hebben neem dan zeker een kijkje op mijn Instagram account, want de aankomende week ga ik er alvast een paar stuks op mijn storie zetten. 


OXO OXO Fancygirl! 


instagram: https://www.instagram.com/frederiquedebrauwere/?hl=nl