5 tips om tot rust te komen

Blog door -xxxgirlnextdoor-

 heyy,


iedereen kent het denk ik wel. heel erg druk zijn in je hoofd of veel stress hebben, en even tot rust willen komen. 

bij deze.... hier heb ik 5 tips om tot rust te komen voor jullie!


1. luister muziek

zelf heb ik druk ben in mijn hoofd of ik heb stress, luister ik rustige romantische muziek. het klinkt misschien wel raar maar meestal helpt het echt heel goed. ik luister dan niet zo zeer naar de tekst maar naar de rustige melodie. het helpt mij erg om tot rust te komen. maar natuurlijk kan je ook kiezen voor vrolijke drukke muziek!


2. neem een douch

ik zelf zet altijd de kraan heel erg warm zodat ik even aan niks kan denken als ik onder de douch sta. doordat er water over mijn lichaam stroomt word ik rustig in mijn hoofd. meestal neem ik na het douchen uitgebreid de tijd om mijn haar in te vlechten en mijn gezicht in te smeren met crème.  


3. doe een gezichtsmasker op

eerst was je je gezicht goed en daarna neem je de tijd om het masker aan te brengen op je gezicht. ga als je het masker op je gezicht hebt rustig ergens zitten of liggen en denk even aan niks. je zult zien dat je je na die tijd erg ontspannen voelt.


4. ga slapen

denk even aan niks en ga rustig een uurtje liggen. probeer wat te slapen. ik snap dat het moeilijk is om in slaap te komen als je veel aan je hoofd hebt of gestrest bent. maar ik beloof je dat het helpt als je even wat uitrust.


5. lees een boek

het klinkt misschien cliché maar door te lezen denk je aan andere dingen en vergeet je even je stress. kies wel voor een mooi boek en niet voor het eerste de beste boek dat je tegenkomt. kies een boek dat je aanspreekt zodat je ook echt zin hebt om het boek te lezen.zo dit waren de tips! ik hoop dat jullie er iets aan hebben


bye! xx


ps. hebben jullie misschien nog tips?