Leukste blogs van het world wide web #2

Blog door famke

 Hi! Ik ben hier met m'n tweede blog en hoop dat jullie t een beetje leuk vinden... Blogs schrijven is natuurlijk heel leuk, maar lezen net zo leuk en misschien nog wel leuker. Daarom hier de leukste blogs van het WWW.


Het eerste blog kennen jullie allemaal al, maar dit MOET ik gewoon zeggen. Ik vind dit toch wel echt het beste blog: Girlscene, ofcourse!


Het tweede blog is Buzzfeed.com . Dit is een Amerikaans blog, maar als je genoeg Amerikaanse Netflix series kijkt moet je het wel begrijpen. : ) Hier kan je Quizjes op doen en over van alles en nog wat lezen.


En misschien hebben jullie dit al eens voorbij zien komen: Trendalert. Girlscene herpost deze blogs soms en het is geweldig! Dezelfde thema's als girlscene dus ik zou even de tijd nemen om er naar te kijken.


Dit blog is volgens mij niet heel populair, hoewel ik dit echt een leuk blog vind: TheBeautyMagazine. Een mix van beauty, fashion en lifestyle. Wat wil je nog meer?


Eten mag natuurlijk ook nooit ontbreken.Op Tasty.com vind je de leukste recepten voor alle tijden, alle gelegenheden. Kijk zeker even! (Dit blog is ook Amerikaans) .


Hebben jullie nu nog leuke blogs? Laat het even weten in de reacties. Tot volgende keer lezertjes! X Famke, 12 jaar