Leukste feel good movies op netflix!

Blog door Just.Mar

 

Heyy❤︎DISCLAIMER: Dit is allemaal mijn eigen mening!!


De vakantie is bijna voorbij, het is weer bijna september en dus weer bijna herfst! Stiekem heb ik zelf weer best veel zin in regen enzo. Nou ja, naar school fietsen in de regen is niet echt lekker, maar het gevoel van een warme school binnenlopen na tegenwind, hagel en meer hondenweer is zo lekker. Voor de openhaard zitten met een kopje thee of in de trein zitten met een pumpkin spice latte is toch puur geluk? Bij zo'n cozy avondje horen de leukste feelgood movies om te kijken met je bff, je moeder of je vriendje... Hier de allerleukste!


Clueless

Deze film gaat over Cher. Een 'gewone' tiener. (lees: een tiener met een supergroot huis een angstaanjagende vader en een suffe halfbroer) Samen met haar beste vriendin Dionne beleeft ze allemaal dingen die op het einde samenkomen. Zo wordt ze verliefd en koppelt ze twee leraren aan elkaar voor een beter cijfer! Ik ben zelf helemaal gek op de film door de vele quotes en grappige momenten.

https://www.youtube.com/watch?v=RS0KyTZ3Ie4 


Mean girls

Wie kent de film niet: Mean girls. Lindsay Lohan doet het fantastisch als Cady, een tiener die net verhuist is uit Afrika en nog nooit naar een echte middelbare school is geweest. In het begin maakt ze vrienden met twee 'outcasts'; gothic-type Janis en 'homo' Damian. Als de beruchtste groep meiden van de hele school Cady uitnodigt om bij hen een hele week te komen lunchen spoort Janis Cady aan om ja te zeggen wat ze uiteindelijk ook doet. Doel: lachen om de domme dingen die Regina en haar vriendinnen doen en zeggen. Helaas wordt Cady meer en meer een 'Mean girl' en gaat ze heel raar doen. Dit is by far een van mijn favoriete films en gelukkig is de film niet van Netflix afgehaald in april, zoals er werd gezegd eerder dit jaar.

https://www.youtube.com/watch?v=KAOmTMCtGkI 


Mannenharten

Wie zegt dat Nederlandse films niet leuk zijn? Mannenharten is naast Soof 2 de leukste Nederlandse film aller tijden. Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap. 

https://www.youtube.com/watch?v=XYbAaqi8KE8


Soof 2

Mijn favoriete Nederlandse film! De eerste Soof vind ik ook wel leuk, maar deze vind ik zoveel leuker! Een relatietherapie voor Soof en Kasper mocht niet baten, als Kasper een punt achter hun relatie zet. Soof probeert toch de draad weer op te pakken. Alhoewel met haar chaotische leven niet alles vlekkeloos verloopt, huurt ze de nieuwe chef-kok Bauke in waar ze ook verliefd op wordt. Als haar restaurant in een faillissement dreigt te raken, schiet Kasper haar te hulp.

https://www.youtube.com/watch?v=zB1IcKu-vBs 


Zo, dat waren mijn favoriete feelgood movies die op Netflix staan. Iedereen suc6 in het nieuwe schooljaar en ook veel suc6 met het gure herfstweer (:


Byee