Blog 86: Hoe overleef je zonder mobiel?!

Blog door Friz

Ja, je las het goed. Ik ben nu al een week bezig met dit experiment.   Ik moest nu inderdaad ook de laptop gebruiken zodat jullie weten wat er speelt.   Verwacht vandaag niet een al te lange blog maar ik hoop dat het jullie vermaakt.   


Ik ben al een week bezig zonder mobiel.   Ik merk dat ik vooral mijn muziek erg mis maar ook dar heb ik een oplossing voor!  In het begin deed ik met mijn radio op de tv (voor Ziggo zender 871)  mijn muziek maar ik merkte dat er soms ook nummers bij zaten die ik net iets te vaak had gehoord.  Nu ben ik naast het bloggen ook bezig nummers naar mijn oude mp3 speler te zetten.  Hier zie je 5 nummers:

alternative, amazing, art, beautiful, beauty

1.  Emeli Sandé / Hurts (offaiah edit) (official audio)

2. Ed Sheeran /  Shape Of You (BKAYE Remix)

3. Jetta /  I`d Love To Change The World (Matstubs Remix)

4. Lil Kleine / Alleen.

5. Madilyn Bailey / Human (cover)

iphone

Nu ben ik dus bezig met het verzetten van die nummers. Veder dan nu over mijn appjes gebruik.   Het gaat redelijk goed.  Ik ben zaterdag avond begonnen.  Maar wel kijk ik wel even snel mijn appjes.  Denk nou niet dat ik aan het cheaten ben maar als je goed nadenkt en je later duizende berichtjes hebt van snap, app en insta dan kan je telefoon overlopen.  Ik loop het in 3 minuten na.  De belangrijke zoals voor school moet ik wel bekijken voor uitval of verplaatsingen.   Dit doe ik om de 2 dagen.  Dus niet dat ik elke dag 4 minuten op mijn tellie zit.  Ik heb ook wel eens 4 dagen overgeslagen.  


Of ik hem mee naar school? Nee.  Mijn mp3 heb ik vandaag gevonden en zal ik dan pas maandag meenemen.   Deze hele week heb ik radio geluisterd met behulp van mijn tv.   Dat was, zoals ik al eerder zei, best saai.   Maar ik houd me rustig aan mijn plicht en neem hem niet mee. 

accessories, apple, beautiful, beauty, bed

Ook mijn laptop laat ik links liggen.  Ik wil kijken of er nog een andere wereld bestaat zonder al die techno troep. Ik merk dat ik meer intresse heb in de mensheid.   Ik lees nu veel boeken.   Daar komt ook nog een boek review over btw.   Veder ben ik gaan hardlopen.   Even alleen en dat deed ik wel vaker maar dan met de hond en muziek.    Nu dus zonder en mijn eerste keer hardlopen.  Tja, ik had net gegeten en dat hobbelde en schommelde echt zo mee.  Dat was niet echt slim.   Mijn broertje ging die keer ook mee en toen we bij het water stonden hebben we een wedstrijdje gedaan wie het verst een schelpje kon weggooien.  Met school en tussenuren lees ik ook gewoon een boek of klets ik met klasgenoten.  Maar ik merk dat die sneller geneigd zijn om dan weer hun mobiel te pakken.   Dat is jammer want ik leef best goed zo.   Soms en dat beken ik nu wel maar ik heb ook heus wel neigingen om mijn mobiel te pakken.   Om selfies te maken of even een spelletje te spelen.   Maar het appen mis ik totaal niet.  Waar ben jij het meest verslaafd aan op je mobiel of laptop?

iphone, phone, pink, refreshing, rose

1 of 2x in het weekend kunnen jullie een blog verwachten.   Verheug je er maar niet teveel op want ik wil zo veel mogelijk zonder mijn laptop werken.   En voor nu ga ik weer want ik heb jullie tijd alweer genoeg verspild.    Groetjes!


See you later,


Friz.