The sun, the moon, the truth.

Blog door Kate

 Hallo!

Vandaag heb ik een blog waar ik zelf heel enthousiast over ben. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik hou van de zon en de maan en de sterren. Ik was wat aan het rondkijken op tumblr en ik kwam een paar quotes over de maan en de rest tegen. Ik vond dit geweldig en rustgevend om te schrijven. Ik raad aan om elke quote langzaam te lezen en er even over na te denken, dan geniet je er extra van en voel je je heel wijs erna (of misschien ben ik dat alleen...). In ieder geval: Ik hoop dat je er even veel plezier aan hebt als ik. Enjoy! 

Een kleine titelverklaring: Vooral teen wolf fans en boeddhisten zullen hem snappen. Ik wou het mysterieus houden ;) 

Bonus tip: Zet ondertussen een mooi muziekje op, zoals river flows in you van Yiruma.


"The sunrise, of course, doesn’t care if we watch it or not. It will keep on being beautiful, even if no one bothers to look at it.""Even after all this time the sun never says to the moon, "You owe me." Look what happens with a love like that, it lights up the whole sky."


"He was the moon and she was the sun. He had lived his entire life in darkness until they’d met. His beauty hadn’t be appreciated until she shone upon him; then they rose into the sky together."


 Ik wil deze blog nooit eindigen. Ik ga denk ik nog een paar zo'n blogs schrijven, want hier geniet ik echt van :) Hopelijk vinden jullie dit ook leuk en hebben jullie er van genoten. 

Love, Kate