#1 Gezonde lifestyle.

Blog door Banana

 Heeii!

Ik woon in het midden van het land, en voor mij duurt het nog zo'n 13 weken voor het zomervakantie is. Als ik het woord zomervakantie hoor wordt ik meteen een beetje treurig, helaas is het mij nog niet echt gelukt om dat buikje eraf te sporten :( Maar aan de andere kant laat ik me zomer sws niet verpesten door die paar kilootjes. Toch zou ik het heerlijk vinden om wat dunner te worden, en dat betekend (juist) sporten en gezond eten! Ik geef je groot gelijk als je dat ook dacht, maar het kan ook anders.

Een gezonde lifestyle beginnen! Dat is voor mij de oplossing, en hopelijk ook voor jou :) Een gezonde lifestyle houdt in dat je in balans bent. De balans tussen sporten en eten, tussen werken en ontspanning etc. Hoe kun je hiermee nou het beste mee beginnen?

Ik zelf ben sinds kort een soort dagboek begonnen, maar in plaats van dat ik er dingen in schrijf zoals geheimen schrijf ik er mijn eten in!

Ik heb dus een soort van eetschema en een sportschema, dat helpt mij al super erg! Maar ook heb ik nog een speciaal stuk voor een paar andere dingen. Zo staat er mediteren en yoga in. Waarom? Omdat dit zeker een stukje ontspanning is, mediteren doe ik het liefst als ik alleen ben. Ik word er rustig van en kan goed nadenken. Yoga doe ik graag boven in me kamer, maar ook wel eens gewoon in de woonkamer. Yoga zorgt voor lenigheid en het leegmaken van je hoofd.

Een gezonde lifestyle zorgt er voor dat je lekker in je vel zit en je je gelukkig voelt! Ik adviseer je dus ook heel erg aan om niet af te vallen maar in balans te komen. Leer jezelf kennen, je grenzen, je talenten etc.

Dit was het dan weer!

Dankjewel voor het lezen en tot de volgende keer :)

xoxo

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vraag van vandaag:

Is het jou al gelukt om fitter te worden?