FASHION FALL TRENDS 2015 | INSPIRATION

Blog door noregretforme
Het wordt kouder, het regent meer en de zon gaat sneller onder. Jup, de herfst is goed zo als begonnen. Herfst is denk ik toch wel een van mijn favoriete seizoenen: mooie warme kleuren, de bladeren die van de bomen vallen, het hele sfeertje eigenlijk. Het heeft iets knus. De regen waar we helaas doorheen moeten fietsen, zullen we maar voor lief moeten nemen. Zelf vind ik het altijd fijn om wat (fashion) inspiratie op te doen wanneer er een nieuw seizoen aanbreekt, gewoon om alvast in het sfeertje te komen. Ik heb een klein verslagje gemaakt van de komende herfsttrends, dus pak er een lekker kopje thee bij en geniet van de inspiratie.De kleuren die deze herfst populair zijn, ik denk dat marsala mijn favoriet is. 


WELKE ITEMS?

△ knielaarzen

△ boho print

△ flared jeans

△ 'button down' rok

△ franjes

△ leger jack

△ 'floppy hat'

△ oversized jassenDeze trend vind ik echt heel vet, de franjes horen eigenlijk een beetje bij de bohemian rhapsody trend die ik ook heel gaaf vind. Het heeft iets chics, maar tegelijkertijd ook iets non chalants.Grappig om te zien dat deze jeans een come back maken, ze werden ook in de jaren 70 gedragen!De button-down rok zie je super veel op het moment, al zou je er wel een panty/maillot onder aan moeten doen met dit weer.
Liefs Laurie

Mijn blog: Perks of Life