DIY Strand herinnering

Blog door hoixdianta

 Hoi allemaal, laatst kwam ik bij mijn nicht thuis, en zag overal flesjes met zand staan. Mijn eerste gedachte was "hoezo zou je flesjes met zand willen hebben". Het ziet er wel leuk uit, maar gewoon random zand? Nee, das niet leuk genoeg zei m'n nicht. Het zand kwam van plekken waar ze geweest is.

Het ziet er supergaaf uit, dus ik dacht laat ik maar een blog schrijven over DIY's die je kunt maken met zand.

Laten we maar meteen beginnen met de potjes met zand. Neem op vakantie, of een plek waar je leuke of mooie herinneringen hebt een flesje met zand mee naar huis. Kies een leuk glazen flesje uit en vul hem met zand. Je kan er een kaartje bij doen of washi tape gebruiken en de naam van de plek erop zetten. Ook kan je de datum erop zetten, wat je maar wilt. Het is leuk om verschillende flesjes te hebben, zoals op het plaatje. En de laatste stap is sparen. Neem elke keer weer leuk zand mee, easy or not girls?

Kaartjes met de naam en zand erop. Zo makkelijk, als het er uit ziet? Ja dat is zeker. Pak een paar kartonnetjes, en knip ze zoals jij ze wilt hebben. Schrijf erboven of er onder van welk strand het komt en doe een goeie lijm op het karton. Strooi het zand erover en laat het goed drogen.

Is het drogen klaar? Hang ze dan leuk op of plak ze in een boek en je herinnering is af.

Een grote vaas met zand. Zoals je ziet op het plaatje past er veel in, dus minder flesjes die je moet kopen, en minder werk wat je moet doen. Gooi het zand in een doorzichtige vaas en plak er een tape op met de naam van het strand en als je wilt de datum of het jaartal. En klaar is kees. Het enigste wat wel belangrijk is, is dat je verschillend zand erin doet, dat maakt het mooier en interessanter.

De laatste DIY is meer iets voor 1 strand, zoek een paar leuke dingen op het strand zoals, schelpen, zeesterren, takjes enz. Neem ook een beetje zand mee. Koop een wit dienblad (of een andere kleur die er bij past), en maak hem mooi met zand, schelpjes, takjes. Misschien wel een leuk beeldje, die je daar hebt gekocht. Doe er een paar waxinelichtjes bij en zet het op de tafel. Voila!

Ik hoop dat jullie, de DIY's leuk vinden (: