Diary #2

Blog door LoemBo's

 Vanaf deze week heb ik geen lessen meer, de “blok” zoals ze het hier noemen, is officieel begonnen en volgende week begin ik met mijn examens! Dat betekent dat ik vanaf deze week tot en met 27 juni mijn tijd grotendeels achter de boeken spendeer. Daarna heb ik een welverdiende vakantie.

bo-02

Gelukkig hoef ik niet alleen te studeren, Bo houdt me graag gezelschap!

brussel

Dinsdag had ik een afspraak in Brussel met een diëtiste op advies van mijn arts. Ze vertelde me dat het gluten- en lactosevrije dieet dat ik nu al volgde goed was, maar voor de komende drie weken wordt het dieet nog iets strenger. Ik moet bepaalde voedingsmiddelen mijden, zoals aardbeien, bosbessen, varkensvlees, vis, tomaten … Hiermee moet het histamine niveau dalen waardoor hopelijk de maagklachten, gewrichtspijnen en slaapproblemen verminderen.

 Mocha latte

Voor dit dieet mag ik ook geen chocolade en koffie meer. Ik at zelden chocolade, maar ik deed wel altijd wat rauwe cacaopoeder in mijn koffie. Ik had vandaag dus voor de laatste keer mijn heerlijke mokka latte gemaakt!

 pugs'n roses

Woensdag vertrok mijn zus weer, ze was een weekje op bezoek gekomen. En ik kreeg van haar dit gave shirt!

bo

Bo zwaaide haar met stijl uit!

 IMG_20150530_105724369-03

Het nadeel van de ziekte van lyme hebben, is dat je nooit weet wat voor een dag je gaat hebben. Het kan van de een op de andere dag omschakelen van heel goed naar behoorlijk slecht. Maar ondanks dat je een slechte dag hebt, moet er toch ook nog wat geleerd worden voor de examens. Gelukkig heb ik Bo die me daarbij goed gezelschap houdt, ook al slaapt ze vaak als ik ga studeren!

 bos

Zondag waren mijn moeder en ik al vroeg naar het bos gereden om daar een stukje met de honden te wandelen. Hoewel we verkeerd waren gereden en niet bij het natuurreservaat uitkwamen waar we in eerste instantie naartoe wilden, kwamen we uit bij een prachtig bos waar we een mooie route hebben gewandeld tussen de bomen en koeien!

.