H&M summer season collectie

Blog door Nora2306

Toen ik thuiskwam lag de folder van de H&M op de grond, ik vind het altijd leuk als de H&M op de mat ligt. Het is altijd leuk om te kijken naar kleren. Zelf vind ik het leuker om het in een folder te kijken dan op het internet. Toen dacht ik dus: misschien is het leuk om mijn mening te geven over de collectie in de folder!
Ik laat niet elke bladzijde zien, dat zou een erg lang artikel worden, dus ik haal er een paar dingen uit.

vc

Ik begin met de sportcollectie, ten eerste vind ik de kleuren erg mooi en fris. Zelf heb ik ook al wat gekocht uit deze sportcollectie en ik moet zeggen dat het mij erg goed bevalt. Voor een klein prijsje.

f

c

Zelf vind ik hiervan het shirt waar surf team op staat op staat erg leuk. Ik vind dat er veel leuke dingen tussen zitten, veel bloemenprint. Ik hou zelf niet van bloemenprint, maar ik vind het wel leuk om te zien bij anderen.

hfh

Zelf ben ik erg lang en draag ik nooit hakken, dan voel ik me erg lang. Ik vind de hakken wel leuk die ik zie in de H&M folder. Ook vind ik zelf espadrilles erg leuk, lekker zomers!

t

Ik vind maxi jurken erg mooi, deze basis jurken vind ik dus erg mooi. Je ziet dat er ook bij je buik plooien zitten zodat je wat meer figuur hebt, maar het niet de strak om je heen zit als je dat niet fijn vindt. Het is toch altijd wel afwachten hoe het nou in het echt staat natuurlijk.

Ook hou ik van korte broekjes van stof met een leuk printje.

q

Ik vind de accessoires lekker zomers! Je krijgt helemaal zin in de zomer, mmm

s

Ik hou van het donkergrijze korte broekje erg leuk, het zit volgens mij ook heerlijk en je kan er toch een leuke outfit mee maken. Of je draagt het voor de sport of thuis.

hm

Dat was mijn mening over de nieuwe collectie, natuurlijk zit niet elke bladzijde erin verwerkt. Veel minder. Toch vond ik het wel leuk om uit te proberen, een mening over de nieuwe collectie.

Wat vond jij ervan, die mening over de nieuwe collectie? Vaker doen of niet?

dit artikel komt van mijn site https://inspiratielook.wordpress.com/