Blog #27 Happy Sunday!

Blog door Meloentjuh4you

Heeii girlss

Spijtig dat deze week niet veel blogs online gekomen zijn, maar het was nogal een hectische week voor mij! Natuurlijk mijn verjaardag ( super bedankt voor de vele, lieve felicitaties!!), veel leuke uitjes & nogal veel visite.. Maar deze week is het vakantie!! Niets liever dan dat, dus dat betekent ook deze week: lekker veel blogs:vol met motivatie, inspiratie, tips en nog veel meer! Voor vandaag heb ik gewoon even een klets blog uitgekozen, wordt de blogplanning weer bekend gemaakt, gratis wat leuke pic’s & is ook de motivatie van de partij! Nieuwsgierig geworden? Lees dan maar lekker verder! 

Laten we beginnen met de blogplanning voor deze week! Ik heb de leukste blogs eruit gepikt, maar het kan altijd nog wat verschuiven of veranderen :)

Maandag 4-5-2015: Geen blog, met respect voor dodenherdenking.

Dinsdag 5-5-2015: Workout Tips!

Woensdag 6-5-2015: Alles over.. Striae!

Donderdag 7-5-2015: Hoeveel Calorieën Mag Ik?

Vrijdag 8-5-2015: Challenge… Touwtje Springen!

Zaterdag 9-5-2015: Sport Inspiratie, Motivatie & Tips! 

Zo, nu de blogplanning bekend is kunnen we door met wat kletspraat!

Nu ik wat bekender ben, hier op Girlscene, lijkt het me leuk om een Q&A voor te bereiden. Ik kan me namelijk prima voorstellen dat jullie wel eens wat meer over mij willen weten ;) Ik wil daar wel bij zeggen, dat ik geen vragen beantwoord over mijn ‘’privéleven’’, ik hoop vooral op vragen over sport & etc. Dus dit is je kans om jouw brandende vraag te stellen, die je altijd al hebt willen weten.. ;) Laat je vraag hieronder in de reacties achter.., liever anoniem blijven? Verstuur dan je vraag in een privé bericht, ben benieuwd! Als ik voldoende vragen binnen heb, staat ‘ie online ;) 

Zoals beloofd, hier wat motivatie! Maar omdat het vakantie is, geen sportmotivatie maar wat leuke pictures over de zomer! Op zo'n regenachtige dag als deze, kunnen we dat wel goed gebruiken, denk ik ;)  Enjoy! 

Dankjewel voor het lezen van deze Happy Sunday! Vergeet dus niet om een leuke vraag achter te laten & ook een love-it is leuk om te ontvangen ;) Hopelijk dus tot dinsdag ;) 

Liefs, Meloentjuh4you!

Wat is jouw brandende vraag?