5 handige items voor in je schooltas | #blog11

Blog door Faith

Vandaag een blog over 5 handige items voor in je schooltas. Ik heb nu vakantie (hèhè, eindelijk) maar toch wil ik dit nog even met jullie delen, ook al is het iets voor school. Je kunt het trouwens ook gebruiken voor andere tassen, bijvoorbeeld je sporttas, maar daarin neem je denk ik geen boeken mee ;) Laat ik maar beginnen.

Plastic mapje

Hiermee bedoel ik een soort plastic envelop met een ‘drukknoopje’. Het is heel makkelijk om je losse papieren in op te bergen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een werkstuk of portfolio in stoppen. Als je het in moet leveren is je papier niet gekreukt en je bent niet veel plek kwijt in je tas. Heel handig dus! Nou, waar koop je die handige dingen? Bij de Action, Hema of Staples (€0,20 bij de Action).

Make-up etui

Deze hoef ik denk ik niet uit te leggen. Alle meiden hebben er (waarschijnlijk) wel eentje. Maar toch wil ik nog wat toevoegen. Het is ook een heel handig etui (of tasje) voor je maandverband en/of tampons, je kunt er ook nog een extra schone onderbroek (in een apart plastic zakje) in doen. Handig voor als je doorgelekt bent of gewoon voor de zekerheid.

Plastictas

Gewoon een plastic tas van de H&M of van de V&D. Als het regent kun je de plasticzak(of tas) om je schooltas heen doen. Mijn (hand) tas past meestal niet eens dicht dus als er dan een tasje omheen zit worden mijn boeken gelukkig niet nat. Ook is het handig als je project mee naar huis moet nemen, wat wij bij Techniek of Handarbeid wel eens moeten. Zo zie je maar weer, recyclen is best handig!

Kleine paraplu

Een kleine paraplu, je kent ze wel. Van die inklap dingetjes die je altijd koopt bij de Xenos of blokker. Stop er eentje in je tas als het slecht weer dreigt te worden. Stel nou dat je na school nog even de stad in gaat, regen! Urgghh, Hejj wacht je hebt een paraplu!  Uitklappen dat ding en je make-up en haar meteen even checken.

Kleine portemonnee

Natuurlijk altijd fijn dat je wat kleingeld bij je hebt. Niet die hele portemonnee met bankpasjes, voordeelpasjes en tegoedbonnen. Nee gewoon een klein portemonneetje, hij past gegarandeerd in je tas, je kunt het zo ongeveer overal krijgen dus zoeken is niet nodig.

Dit was alweer mijn blog. Ik probeer wat vaker een blog online te zetten, de een is wat groter en uitgebreider dan de ander, maar het is wat, toch? Maar bye girls ♥