Blog #25 Come Back!

Blog door Meloentjuh4you

Heeii girlss

In de vorige blog maakte ik nog bekend dat ik ging stoppen & vandaag verschijnt er al weer een Come Back ;) Deze blog beschouw ik als kleine update & gids, die alle puntjes even op de i zet & ervoor zorgt dat ik, maar ook jullie weten waar je aan toe bent ;) Laten we beginnen met: waarom kom ik weer terug met de blogs hier op Girlscene!? 

Ik noemde het in de vorige blog: geen plezier meer, maar ik ben er achter gekomen dat dat niet helemaal waar was.. de echte reden waarom ik het toen niet meer zag zitten, was dat ik vergeten was voor wie of voor wat ik het deed! Ik was het gevoel kwijt geraakt, wat jullie (de lezeressen) bij mij loslaten, als je reageert of een love-it achter laat. Ik wist niet meer hoe blij ik me moest voelen als ik met 2 (!) blogs op de homepage stond & vooral was ik vergeten wie ik er mee hielp! 

En wat is nu de oorzaak dat ik nu weer terug ben?

Toen een goede vriendin van mij hier op girlscene, mij liet inzien waarom ik het deed & voor wie: werd ik weer wakker geschud! Maar ook dankzij jullie, want op de vorige blog.. wauw! Wat kreeg ik veel reacties & love-it’s van mensen die ik eerlijk gezegd, nog nooit ‘’ontmoet’’ had, hier op deze site! Dat zorgde ervoor dat ik weer ging nadenken & het licht weer zag… haha! 

Wat zijn de plannen & wat is er gewijzigd?

-  In plaats van de serie ‘’Wat vooraf ging..’’ komt er nu een nieuwe: ‘’Alles over.. ‘’ Dit leek mij een veel leuker & interessanter idee, om over te schrijven ;)

-  Er zal minimaal elke week een challenge online komen, gewoon omdat ik van uitdagingen houd & jullie scherp wilt houden ;) 

-  Ik ben bezig om een eigen site te ontwikkelen, alhoewel ik het nogal eng vind om hier van Girlscene af te gaan.. haha! Hier liggen namelijk mijn wortels & die wil ik niet achter laten ;)

-  Er zal elke zondag weer een blogplanning verschijnen, zodat je weet wat je kunt verwachten als lezer ;) 

Dit zijn ongeveer de meeste dingen wel, die onder het woordje: ‘veranderingen’ staan. Ik hoop dat je zin hebt om weer lekker aan de slag te gaan, ik in ieder geval wel! Ik zie het nu weer helemaal zitten, ik weet voor wie ik het doe & vooral ook voor wat! (SummerBody!!)  

Dankjewel voor het lezen van deze blog/kleine update! Ik hoop dat je er net zoveel zin in hebt als ik om die sportschoenen weer op te zoeken & lekker aan de slag te gaan!!  ;) Tot morgen!

Liefs, Meloentjuh4you!

Hoe heb jij Koningsdag gevierd?