Roomsupplies | tips & inspiratie

Blog door Faith

Uyy, What’s up girls?? Gister was ik mijn kamer aan het opruimen en bedacht ik dat ik nog een blog wilde schrijven. En inspiratie had ik genoeg nadat ik al mijn rommel had opgeruimd. Ik heb wat artikelen op een rijtje gezet, de meeste zijn budget, die je eigenlijk wel nodig hebt op je kamer. Dus? Ga je beginnen met lezen?? Ja, mooi!!

Okay, we gaan beginnen met ‘3 supplies you need’. Ik heb ze zelf bij de Ikea gekocht omdat we daar toevallig waren om een bureaustoel te kopen. Maar genoeg gepraat (of nouja, getypt),  zullen we dan nu maar echt beginnen?

De pennenbakjes, we kennen ze allemaal wel. Helaas is het vaak zo dat we geen leuke kunnen vinden, of dat ze er niet in de gewenste kleur zijn. Dan gebruik je toch gewoon iets anders?? Je kunt bijvoorbeeld een mok gebruiken, of een leeg groentepotje (een glazen pot van bijvoorbeeld HAK). Nou, ik heb deze 2 ideeën allebei niet gebruikt, ik ben namelijk gegaan voor een plantenbakje/potje van de Ikea.

Ik zag het potje in het mintgroen en vond hem super leuk! Je kon de potjes vinden bij de afdeling planten van de Ikea. Daar zag ik ze ook in het wit en die passen precies bij mijn kamer. Dus ik dacht; ‘Take them with you’. En dat heb ik ook gedaan. Ze waren €2,49 per stuk, ik heb er 2 meegenomen en mijn stabilo stiften en pennen zitten er nu in.

Het 2e artikel is een lectuurbak, Whutt?? Waarschijnlijk denk je nu, wat is een lectuurbak? Je kent ze vast wel onder een andere naam, tijdschrifthouder. Ja?? Hij komt je nu weer bekend voor of niet? Deze kun je eigenlijk ook niet missen op je kamer. Je hebt alles bij elkaar en geen losse papieren meer. Dus, buy them! Ook deze heb ik van de Ikea, het was een set van 2 voor €9,99

En dan als laatste, een plantje (en natuurlijk een leuk plantenbakje). Niet alleen omdat een plantje leuk staat, maar als je langs een plantje zit te werken heb je meer concentratie. Dat komt omdat een plantje zuurstof aanmaakt waardoor je je dus beter kunt concentreren. Handig en trendy dus!!

Dan heb ik nu nog twee tips! De eerste tip is voor een fijnere werkplek. Een goede bureaustoel is natuurlijk belangrijk (duhh!) en een opgeruimde werkplek is ook wel fijn (Soww, clean your room messy girl!). Maar een laptop ondersteuner kan ook heel fijn zijn. Niet alleen voor je laptop maar ook om je boeken op te leggen, ze gaan dan een beetje schuin staan waardoor je het beter en makkelijker kunt lezen(zie hieronder). Ook deze komt van de ikea en was €3,49.

Dan de tweede en de laatste tip is om aparte schrijfspullen te kopen voor thuis. Zo hoef je nooit je etui te gebruiken en kan je dus nooit iets thuis laten liggen. Dus geen boze leraren meer over een vergeten passer of dat je tijdens een toets zonder gum zit.

Nou, dit was mijn blog over Roomsupplies. Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben en dat jullie weten wat je de volgende keer gaat kopen als je bij de Ikea bent (hint hint). Bedankt voor het lezen, daagg!!