Penny boards

Blog door Sherry

 

Haai iedereen! Dit is mijn allereerste blog ooit. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, laat even weten wat je ervan vond in de reacties!

Ik wil jullie iets vertellen over Penny boards. Misschien ken je ze, misschien ook niet. Een Penny board is een plastic board met wieltjes. Het is een combinatie tussen een skateboard en een longboard. Penny boards zijn iets kleiner dan skateboards. Met een Penny board kun je geen trucs doen, ze zijn om door de stad of over straat te cruisen. Ze zijn ontstaan in Australië in de jaren ’70, toen het een enorme rage was. En nu, in 2015 zijn ze weer helemaal in.
Ik hoorde verschillende mensen over longboards, en ik las er ook over. Zelf vind ik een longboard te groot om mee te nemen, aangezien ik met de bus ga en een longboard niet in mijn kluisje past. Toen hoorde ik over Penny boards. Jammer genoeg zijn de originele Penny boards rond de 120 euro. Na een tijdje zoeken vond ik een site waar ze replica’s verkochten, gestoys.nl. Ze zien er precies hetzelfde uit en ze gebruiken precies dezelfde materialen. Ze hebben superleuke kleuren, ook transparante en glow in the dark boards. Ik ben dus vandaag jarig en ik heb van mn ouders een glow in the dark board gekregen (van gestoys.nl) Je hebt 2 formaten Penny boards: Nickel en Penny. De Nickel is het grootst. Jammer genoeg verkopen ze bij gestoys.nl alleen het formaat Penny. Zelf vind ik gestoys.nl een hele goede site. Het is overzichtelijk en duidelijk, en de boards zijn niet duur. De boards zijn binnen 1 tot 2 dagen bezorgd, gewoon met GLS of met DHL. Als je een goedkoop Penny board wil van goede kwaliteit, dan is dat een goede site.