How to: jezelf lente klaar maken

Blog door Bypriscilla

 21 maart is het alweer officieel ''lente''. Yes spring it is!

Wie houdt er nou nu niet van ? Een heerlijk briesje, niet te koud en niet te warm. De ideale overgang van winter naar zomer is de lente. 
Een tijd waarin we onze winter truien weer in kunnen ruilen voor (spijker) jasjes en onze donkere broeken voor lichte jeans.

Maarrr... hoe maken we ons zelf nu lente proef?
Ik heb een aantal tips en tricks voor jou verzameld en ik hoop dat je er wat aan hebt

- Verander je playlist 
Zorg voor hippe, vrolijke muziek! Wie wordt hier nu niet vrolijk van? Dat verschilt natuurlijk per persoon welke muziek jij verstaat onder hip en vrolijk, maar het is altijd fijn om een nieuw playlist te maken met lente muziekjes. Deuntjes waar jij een lach van op je gezicht krijgt scheelt een hoop als je op weg bent naar school en je oortjes in hebt. Of natuurlijk je wekker op je telefoon in de ochtend. 

- Scrubben, scheren en smeren maar
Jup geef het maar toe. In de winter vergeten we nog wel eens onze benen te scheren toch girls? Het is nu tijd om een heerlijke scrub te gebruiken. Bijvoorbeeld de Lavendel scrub (een grote, paarse pot van onder de 3 euro) van de Action voor een mooi prijsje. Een beetje scrub pakken op een vochtige huid en je dode huidcellen verdwijnen. Je huid voelt na het scrubben lekker zacht aan. Daarna even scheermesjes over de benen, oksels and where you like en fris voel je je weer. 
Als je jezelf dan ook nog eens insmeert met een luchtige, fijne bodylotion voel je je heerlijk right? 

- Paint your nails girl!
Een vrolijk gevoel door mooie nagels. Kies voor een frisse kleur zoals mint, geel of ga alsnog voor een goede nude kleur. Hier hoef ik toch niet meer over te zeggen?

- Enjoy
Hoe belangrijk is het om tijd met dierbaren te besteden? Nu het wat beter weer gaat worden kun je alvast leuke dingen inplannen. Ga eens lekker samen picknicken of als je wat meer te besteden hebt een dagje naar een pretpark. Quality time met je vrienden, vriendin of vriendje en tegelijkertijd genieten van het weer. 2 vliegen in 1 klap toch?

Hieronder nog een aantal tips
* ruim je kast eens op, dit kan zorgen voor een goed gevoel in je hoofd
* knip oude spijkerbroeken af, DIY en maak er wat leuks van! (dit kan ook met shirtjes)
* stop eens wat andere foto's in je fotolijstjes, gebruik bijvoorbeeld WeHeartIt voor inspiratie
* sporten! ja natuurlijk niet alleen in de lente, maar het lokt voor velen meiden wel om aan beweging te doen als het mooier weer wordt 
* maak eens wat leuke (gezonde) snacks samen of alleen; wat jij wilt. Zelf haal ik veel inspiratie van Foodgloss op Youtube. DIY is veel leuker dan iets kopen in de winkel!


Ik hoop dat jullie heel erg veel zin in de lente hebben! Ik iniedergeval wel =)

Comment of jij ook zo een zin hebt in de lente en of jij dit een leuke blog vindt.

Liefs, Priscilla