Deel 2: EXCUUSJES!

Blog door xchrista

 Hee mensen! Dit is een vervolg op mijn goedlopende "10 Superbekende Excuusjes!" blog, alleen gaan we het nu anders doen. Hier komen enkele smoesjes om onder hedendaagse dingen uit te komen, op een (hoop ik) grappige manier. Enjoy!1. Tandarts.

Sorry, ik kon helaas niet komen. De tandenfee is vannacht nogal fanatiek bezig geweest, en ik wacht nu tot de klantenservice mn tanden terug geeft.


2. Al je geld uitgegeven.

Ik keek dus NOS, en ik zag dat het super slecht ging met de economie. Daar moest ik even wat aan doen, begrijp het nou! Ik ben van wereldbelang!


3. Een jongen niet leuk vinden.

Ik waardeer het heel erg dat je me leuk vind, alleen in orde van de emancipatie en mijn feministische ideeën wil ik graag dit tijdperk in mijn leven doorbrengen zonder mannelijk gezelschap.


4. Vergeten je benen te scheren voor gym.

Nou, ieder dier heeft nu een wintervacht, en ja ik dacht van laat ik dat ook eens proberen.


5.Iets laten vallen.

Omdat er de laatste tijd van alles te horen is over broeikaseffect, en temperatuurstijging, wilde ik weten of de zwaartekracht nog wel werkte.


6. Staren naar een jongen.

Sorry, je doet me denken aan de neef van mijn moeder haar bff's vader.


7. Vallen.

Ik viel niet, ik ging de grond aanvallen. Achteruit. Ja, ik ging de grond achteruit aanvallen. Ik ben een ninja.


8. Verjaardag oma vergeten.

Maar lieve oma, ben je gister 90 geworden? Dat zou je ook niet verwachten, je ziet er uit alsof je morgen 22 wordt! *knipoog knipoog*.


Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vonden, ik vond het zeker leuk om 'm te schrijven. Like + comment, dan komt er miss een 3e deel.