(Lazy) Sunday routine <3

Blog door xchrista

Heeee.

Het is weer zondag, de laatste dag van de week en de dag voor maandag :) Ik heb besloten om een routine blog te maken, omdat ik even inspiratieloos ben en ik dit altijd leuke blogs vind om te lezen. Ik ben van het type uitslapen, maar dat zal je wel merken. Omdat ik op zaterdagen altijd weg ben, maak ik mijn huis en leerwerk op zondag.

11.00: Dit is het moment dat ik vermoeid mijn ogen open doe, me uitrek en mijn mobiel pak. Ik wacht tot 11.30, dan klopt mijn vader op de deur om te vragen of 'Madame mij naar beneden zou willen vergezellen om de dag met brunch te beginnen' ofzo. Ik stap in mijn onesie, pak alvast een handdoek en waggel brommend naar beneden. Daar zitten mijn oma, stiefmoeder en onze 3 honden al te wachten. Ik schuif op mijn stoel, eet het eitje wat al klaarstond + een bolletje met tonijnsalade en een broodje met Cookie Notti. Ik drink mijn glaasje Optimel Mango Passievrucht leeg, leg mijn bordje weg en schuiffel naar de douche toe.


12.15: Ik ga de badkamer in, zet wat hardstyle op en ga lekker een uitgebreide douche nemen. Wanneer ik klaar ben, poets ik mijn tanden en gooi ik mijn handdoeken in de was. Ik doe mijn onesie weer aan en loop naar boven. 


12.45: Ik verzamel alle was in mijn kamer, leg dit in een mand en pak schone kleding die ik aandoe. Ondertussen heb ik op mijn laptop al wat lekkere meezing muziek opgezet. Ik doe bodylotion & gezichtscreme op, en zoek mijn haarspullen. Ik spuit wat Andrelon perfecte puntjes in mijn lichtroze blonde haar  damn heb zo'n spijt van t verven), en trek hier vlug een borstel doorheen. Ik doe wat makeup op, ruim mijn kamer verder op en neem de was mee naar beneden en gooi dit in de wasmand.


13.30: Ik neem onze honden Sarah, Bob en Lola mee naar het bos, waar ik even ga zitten en de bal gooi voor Sarah.


14.00: Ik ben weer thuis, neem een stuk vruchtentaart die nog over was van gister en start mijn laptop op. Ik kijk wat voor gezeur ik nu weer mag gaan leren, en pak mijn spullen bij elkaar. 14.05; Nederlands Huiswerk,  14.20; wiskunde huiswerk, 14.40 Engels leren. 


15.45: Honden naar buiten, even op Howrse kijken, haar in een staart doen en naar Girlscene toe. Honden weer naar binnen, en een blog maken.


Om 16.15 moet ik oppassen, tot 17.30. Mijn buurkindjes van 7 en 9 huppelen door mijn huis heen, ik zal even Dokter Bibber met ze spelen en dan gaan we een wandeling maken met de honden. Als we weer thuiskomen maak ik chocomel met een koekje, en wanneer ze dit op hebben breng ik ze naar huis en krijg ik wat geld.


18.00: Ik ga nu zo ongeveer eten.

18.30: Ik lees Engels nog even door, overhoor mezelf op WRTS en ga mijn kamer stofzuigen en afstoffen.

19.10: Ik neem een bakje magere yoghurt met stukjes appel en mandarijn, en ik zal op Girlscene kijken.

20.00: Rondje hardlopen met Sarah, mijn 'eigen' hond. 

20.30: Omkleden, makeup weghalen, en televisie kijken.

21.00: Tas inpakken, wekker afstellen op 7.00, en een workout van zo'n 10 min doen. Ik leg kleding klaar voor morgen en kijk of ik alles wel in mijn tas heb.

21.30: Nu mijn bedje in!