Hoe doen jongens als ze je leuk vinden?

Blog door M

 Daar is die leuke jongen weer. Jij vindt hem echt super leuk, alleen hij jou ook?

Die ene jongen

Misschien zit hij wel in je klas? Of zie je hem gewoon elke dag lopen. Jij vindt hem gewoon ge-wel-dig alleen ... vindt hij dat ook van jou? Jongens hebben zeker een paar kenmerken die ze uitvoeren wanneer ze jou leuk vinden. Ben jij benieuwd welke kenmerken? Lees dan vooral verder!

Zijn ogen

Deze tip is echt belangrijk! Wat je voor elkaar moet krijgen is een gesprek. Als hij in je klas zit en jullie hebben net een toets gehad, kun je zijn cijfer vragen (let eerst op zijn reactie tegen zijn vriend bijvoorbeeld, want straks is het een onvoldoende). Als je zijn cijfer vraagt moet je goed opletten! Iedereen heeft oog contact wanneer je met iemand praat. Wat blijkt? Als die jongen jou leuk vindt, zullen zijn pupillen ietsje groter worden (meisjes hebben dit ook) en als je dan oplet dan weet je misschien of hij je leuk vindt! ''Ja joh dat zie ik ook geweldig goed of zijn pupillen groter worden ...'' Ja maar ik heb daar een oplossing voor! Als je met hem praat, kun je jouw vriendin even vragen om goed te kijken of zijn pupillen echt groter worden! Maar wat nou als jouw crush niet in je klas zit? Misschien weet jij iemand die hem kent? Je zou dan kunnen vragen of hij/zij iets over jou wilt zeggen, zodat hij je misschien een beetje leert kennen en wanneer hij jou dan ziet denkt hij ''hmm dat is zij'' als hij naar je kijkt... wel een beetje lachen heh ;). Oh je kent niemand die hem kent ... Facebook! Stuur gewoon een vriendschapsverzoek! Als je durft stuur je hem een berichtje of je wacht totdat hij jarig is en feliciteerd hem. Wees slim en doe dit via een prive chat, zodat jullie misschien ook nog een keertje over iets anders kunnen praten... ;)

Lichaamstaal

Oke meiden hier komt die! Het is wetenschappelijk bewezen dat wij meiden 52 tekens hebben om een jongen te laten zien dat wij hem leuk vinden, maar dat jongens maar 10 tekens hebben (hoezo jongens zijn niet moeilijk :p). Maar toch weten wij die tekens:

- Hij kijkt naar je en dan gaan zijn wenkbrauwen een beetje omhoog.

- Hij leunt naar jouw richting (bijvoorbeeld je zit in een kring en hij komt naast jou zitten).

- Kijk naar de richting van zijn handen, voeten en benen. Als die in jouw richting zijn, heb je een grote kans...

- Hij doet zijn shirt goed

- Zijn houding wanneer hij zit! Zit hij bijvoorbeeld met zijn benen wijd, dan probeert hij indruk te maken, maar ook als hij met zijn handen op zijn heupen zit.

- Hij zal jou niet vaak de rug toekeren!

- Hij geeft jou meer aandacht dan nodig.

- Als hij vragen stelt aan jou

- HIJ voegt jou toe op Facebook!

- Hij vraagt je telefoonnummer ;)

Dingen die hij zegt!

Dit onderwerp ging over hoe hij doet. Maar wil jij ook weten wat die zegt als hij jou leuk vindt? Reageer of je het een leuk onderwerp vindt en dan gaat het volgende onderwerp over de dingen die hij tegen jou zegt!

Hopelijk vonden jullie dit een leuk onderwerp en hebben jullie er wat aan! ;)