Summer Love flashbacks

Blog door Iris

Hoi meisjes, 


Elke zomer is het weer zover je wordt verliefd, je hebt de beste tijd van je leven en voor je het weet ben je weer thuis, alleen..... 
Je weet van te voren al dat de liefde die je op vakantie deelde met die leuke jongen niet voor altijd zou blijven maar toch.. Het voelt alsof je hart in een ijskoude bak water valt. 
Als je thuis bent krijg je dan steeds flashbacks over de mooiste vakantie van je leven en die fantastische jongen, het liefst wil je alleen maar huilen.
Natuurlijk weet jij ook dat dat helemaal geen zin heeft.
Scrol snel naar beneden voor een aantal tips om die prachtige zomer en prachtige jongen voor een deel te vergeten. 


* Zorg dat je met je vriendinnen over andere dingen kan praten bijvoorbeeld over school, sport en andere leuke dingen.

* Zorg ervoor dat je de foto's van die vakantie op je laptop zet en van je mobiel verwijderd, zo kan je er ook niet meer elke dag aan herinderd worden. 

* Ga weer met je vriendinnen stappen zoals jullie altijd deden. En misschien kom je dan een kopie van je zomerliefde tegen alleen dan iemand die je echt bij je kan hebben.

* Zorg ervoor dat je het meest  van de dag bezig bent, want als je dingen te doen hebt heb je minder tijd om na te denken. 


* De gesprekken die jullie nog naar de vakantie met elkaar hebben gehad verwijder die,dan kom je je summerlove ook niet meer tegen als je je gesprekkenlijst doorkijkt. 


* Sta open voor de leuke jongens bij jou uit de buurt en wie weet kom je dan een super leuke jongen tegen die jou net zo gelukkig kan maken! 


Ik hoop dat jullie deze tips kunnen gebruiken! 

kusjes, xxx