De no-go boy selfies

Blog door Clairemichelle

Als fanatiek side-instagrammer (Ik post zelf niet zo veel maar ik vind het leuk om op instagram rond te 'hangen') kom je veel leuke, interessante en vreemde foto's tegen. Nou kennen we uiteraard allemaal het lijstje van de no-go selfies voor meisjes wel, maar geloof me, sommige jongens kunnen er ook wat van.
Soms kom ik foto's tegen van gasten waarvan ik me afvraag of ze wel nadenken voor ze iets posten op instagram. Of ze denken er iets té goed overna. In ieder geval moet ik vanbinnen altijd lachen als ik dit soort boy-selfies zie. (En dan bedoel ik niet van verlegenheid of verliefdheid, nee gewoon omdat ik ze uitlach).


De vissersjongen

Is misschien een kwestie van smaak, misschien houden sommige meiden ervan? Maar wat ik een van de ergste boy-selfies vind is wel de vissen-selfie. En dan bedoel ik zo'n foto waar een jongen met shirt, maar vaak ook zonder, ook in het geval van 'nee houd jij je shirt maar aan', trots een gigantische dode vis vasthoud die hij zojuist heeft gevangen. bah. gewoon nee.

De krachtpatser

Oke, waar meiden vaak een bikinifoto plaatsen in de winter met als excuus 'I miss the summer' mogen jongens ook heus wel een gym-foto plaatsen om een keer hun spieren te showen. Maar wanneer 90% van je instagram vol staat met foto's van je sixpack en proteïne-shakes/potten dan doe je toch iets te veel je best om die chickies te scorenThe male-duckface

Zijn jullie hem als eens tegen gekomen? Ik wel. Nou vind een duckface sowieso niet zo geslaagd, maar bij een jongen... STOP. Nee. kennie.


De rookverslaafde

Sexy hoor, zo'n foto met een peuk in je bek. Helemaal de swaggerboy. -.-
De 'check mijn mobiel' dude

Deze gasten proberen een coole spiegel-selfie te maken maar houden hun mobiel zo dichtbij de spiegel dat ik niet meer weet of hij nou zijn mobiel probeert te showen of zichzelf. Of nouja, zijn halve hoofd want dat is bijna het enige wat je net in het hoekje van die spiegel kunt zien 


Maar gelukkig hebben we een heleboel jongens die het wel snappen. Dus hier even een paar kiekjes waar we allemaal heel gelukkig van worden.

Liefs,

Claire.