5 redenen waarom ik geen makeup tutorials moet nadoen

Blog door Clairemichelle

 Ik heb het nu al een aantal keer geprobeerd, maar ik kan toch maar beter zelf gaan klooien met make-up in plaats van het proberen na te maken van die 'night-out makeup-look' of nog erger: de 'Christmas/new years eve look'. Hier waarom:


 1. Voor een makeup-look heb je nodig: precies, makeup! Nou heb ik natuurlijk wel makeup, maar geen hele overlevingskit zoals beautyvloggers dat hebben. 30 soorten kwasten, 10 verschillende oogschaduwpalletten... hád ik het maar.


2. Negen van de tien makeup-looks werken met een eyewing. Super gaaf! Helaas ben ik bibberhand-Claire en eindigt de eyewing (wat bij mij meer op een soort mislukte Cleopatra streep lijkt) overal behalve op de juiste plek, wat resulteert in gekloot met make-up doekjes en zwarte vegen die niet weg willen.3. Op tutorials ziet de foundation er altijd perfect uit. Helaas lijk ik meer een pompoen als ik de hoeveelheid foundation op doe die in de video wordt aangegeven. En dan gaat er ook nog een laag poeder overheen


4. als ik er dan toch in slaag er enigszins van te maken merk ik na een uur, als ik in de club even mezelf in de spiegel van de wc bekijk, dat alles         al door elkaar heen is gelopen en mij smokey-eye-look meer een panda-look is.


5. Contouring. één. groot. drama. 30 lagen verschillende kleuren foundation en nog dezelfde bolle kop.

..