7 THINGS for happiness

Blog door Lottchen

1.SOME SHOULD BE SIMPLY IGNORED. Je doet weer eens een keer hard je best om aardig te zijn tegen zo'n stom kind uit je klas, en ja, natuurlijk is diegene tegen jouw niet echt bepaald nice... Nou, waarom zou jij aardig zijn voor haar? FUCK HER.Komt ze weer bij jouw met een vals lachje je huiswerk overschrijven? nou, niet dus, niet onaardig zijn, gewoon IGNORE HER!!!

2.YOU'RE NOT EXPECTED AL JE DOELEN TE HALEN. Ja, natuurlijk is het fijn om je doelen te halen, maar je zult je heel erg vaak vergissen in het leven, en je ben niet de enige die dit gaat meemaken, het is niet erg om fouten te maken. Echt niet.

3.THE WORLD DOESN'T CARE ABOUT YOU. Jij, ik, en alles wat we doen zal vergeten worden. Het zal zijn alsof we hier nooit zouden zijn geweest. En ja, het is goed nieuws, want alle fouten die je hebt gedaan in het leven zullen vergeten worden, en dus, is er geen reden om niet het mens te willen zijn wat je bent.

4.DON'T WASTE YOUR TIME CRITICISING PEOPLE. Seriously?! Wat maakt het jouw nou uit wat anderen doen of laten? Oké, het is heerlijk om een middagje met je vriendinnen te roddelen over onzin, maar maak er geen 'big deal' van, want echt, het zou je geen moer moeten schelen of iemand een pruik draagt, zijn schaamhaar scheert of dat die ene jongen met dat meisje heeft lopen zoenen.

5.IEDEREEN IS ONZEKER. Je bent echt niet de enige die zich drukmaakt over of haar borsten wel mooi genoeg zijn, of dat je wel dun genoeg bent, etc. Je bent zoals je bent, de ene is zus, de ander zo. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je eruitziet of hoe verschillend je bent, als iemand je leuk vind moet het zijn om hoe je bent, niet om over hoe je eruitziet. Laat de mensen zien hoe je bent, wat voor een leuke meid je bent.

 6.DO IT! Er is vast een super leuke jongen op school, nou, loop naar hem toe en TELL HIM HE'S CUTE!, wat is het ergste wat er kan gebeuren?

7. BE HAPPY.  Doe wat je gelukkig maakt, wat maakt het jou nou uit wat de rest ervan denkt? Be happy!!