Tips voor vollere lippen!

Blog door Piep.

 Net zoals ieder meisje heb ik ook zo mijn onzekerheden. Een van die onzekerheden zijn mijn lippen. Ik vind ze te klein en als ik aan het lachen ben worden ze nog dunner. Het maak niet uit hoe vaak mensen zeggen dat het niet zo is, want ze zijn gewoon klein. punt. En dat kan best frustrerend zijn als je kijkt naar Doutzen Kroes, Angelina Jolie of gewoon een meid bij mij op school met kissable lips om jaloers op te zijn. Ik besteed dan ook veel aandacht aan mijn lippen en aangezien plastische chirurgie of botox (nog) geen optie is moet ik het maar met grootmoeders tips en make-up doen. En omdat ik niet denk dat ik de enige ben die grotere lippen zou willen deel ik deze tips and tricks graag met jullie.

 1. lipliner

Mijn nummer een trick is toch echt wel de lipliner. Ik zelf maak altijd een lijntje buiten mijn lippen, maar niet te dik, want dan krijg je een KylieJenner-Fiasco en al ziet het er op de foto leuk uit.. zou ik het in het dagelijks leven niet doen. Maar goed, het nadeel van lipliner is als je net gegeten heb en je veegt je mond af je weer opnieuw kan beginnen, maar het voordeel is dat je lipstick of lipgloss FAN-TAS-TISCH goed blijft zitten! Voor overdag zou ik een kleur kiezen die goed bij je eigen lip kleur past, 's avonds zou ik een mooie donkere kleur doen. Het voordeel van donkere kleuren is dat je daarbij wel een iets dikker lijntje kan doen. BELANGRIJK: kleur wel heel je lip in.2. Volumising Lipgloss

Dit kan je over je lippen doen nadat je lipliner heb aangebracht, maar ook gewoon zonder dat je iets op je lippen heb. Ik zelf gebruik de Volumising Lipgloss van de Hema, €3,50. Hij is erg plakkerig, maar het is ook niet de bedoeling dat je het over heel je lippen doet. Voor het beste effect moet je een klein beetje op het midden van je onderlip aanbrengen. Zo zien je lippen er voller uit.


  3. GEEN donkere kleuren lippenstift.

In tegenstelling tot wat ik net zei over donkere kleuren lipliner kan je beter geen donkere kleuren lippenstift op doen. Aangezien je met lippenstift niet buiten de lijntjes gaat kunnen ze heel klein 'worden" van donkere kleuren lippenstift. En dat willen we niet. 4. Tandenborstel Truc! 

We hebben het vast wel eens gelezen of van gehoord. De tandenborstel Truc. Gebruik je oude tandenborstel en ga er mee over je lippen. Hierdoor haal je velletjes weg en worden je lippen goed doorbloed. Wat zorg voor rode, vollere lippen. En ze worden nog eens super zacht! Daar worden de vriendjes en/of vriendinnetjes ook blij van. 5. Liptint Aangezien het effect van de tandenborstel niet eeuwig blijft is Liptint een goed alternatief. Kies een leuk roze kleurtje of een mooi dieprode. Het hoef niet van een duur merk te zijn, zelf vind ik de Liptint van Essence en NYC heel goed! Ik zelf vind dat liptint alleen maar voordelen heeft. Het geeft niet af en blijft heel lang en goed zitten. 


** Heel veel meiden gebruiken Labello. Zelf doe ik dat niet, want het werkt verslavend en is helemaal niet zo goed voor je lippen. Je lippen worden er "lui" van en kunnen zichzelf niet meer bevochtigen. Tuurlijk kan je het wel eens gebruiken, maar maak er geen gewoonte van ! 


Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips! Als je zelf ook nog tips heb kan je dat altijd onderin in een reactie plaatsen.


bye !