Cause the playes gonna play, play, play, play

Blog door Rebecca

Ieder meisje heeft het  al vast een keer meegemaakt. Boy meets girl, girl likes the boy and the boy already has a girlfriend. Echter was het vriendinnetje, in mijn geval, geheim gehouden. 

Lang verhaal kort te houden. Vorig jaar ontmoette ik Jeff. Een charmante of liever gezegd galante jongen waarmee ik een keer cocktails ging drinken in de stad. Na mijn fantastische eerste date belde ik een vriendinnetje op om mijn bewondering over Jeff uit te laten. Al gauw kwamen we erachter dat onze lieve Jeff het vriendje was van het huisgenootje van mijn vriendinnetje. Oeps Jeff betrapt. 

Nu een jaar later stuurde Casanova mij een berichtje. Ik besloot om van de situatie goed gebruik te maken en Jeff eens heerlijk aan het lijntje te houden. Enjoy!


Hij wordt wel opdringerig zeg, maar goed ik kijk wel nog een keer naar jouw foto Jeff.

Jij noemt het gemeen, ik eerder hilarisch!


Get to the point Crocodile Jeff!


Even kijken hoe ver ik dit kan strekken...Precies, doen alsof mijn neus bloedt. 


Oke, Jeff omdat jij het bent, zal ik nog heel goed nadenken.*Vanwege het feit dat ik toch een klein beetje medelijden heb met Jeff, heb ik zijn nummer en zijn foto afgeschermd.