Haal de lente naar binnen !

Blog door Beauty For All

Lente komt er aan ..nouw ja in ons kleine landje Nederland hebben we dat nog niet echt gemerkt.Maar vandaag laat ik jullie toch zien hoe je dat lente gevoel in huis kan halen.

Om te beginnen gooi al die donkere kleding uit je kast en maak ruimte voor de lente kleuren die nu al veel te koop zijn in de winkels.
Zo krijg je extra veel zin in de lente.

Hetzelfde geldt voor je kamer ! pimp je kamer op en laat de kleuren er uit springen.

Diy, iedereen vindt diy leuk toch ? ga er dan ook mee aan de slag. Vaker heb ik al artiekels geschreven over diy projecten maar er zijn er nog veel meer zoals je eigen neon armband maken, ideaal voor je lente/zomer !

Shoppen, wie vindt dat nou niet leuk ! als je in de winkels kijk zie je al vele leuke lente/zomer kleding maar dat betekend niet dat je het persee moet kopen. Ik liep overlaast in de forever21 en wat zag ik daar leuke dingen hangen ! maar ik heb niet alles wat ik leuk vondt gekocht ik werdt alleen al blij van die kleuren. Dus voor dat extra lente/zomer gevoel, loop gewoon lekker een winkel in ;)

Make-up meschien draag je het meschien ook niet maar koop eens een leuke lente/zomer lipstick of oogschaduw zodat iedereen kan zien dat jij er klaar voor bent.

Ik hoop dat jullie door deze tips het lente gevoel een beetje kunnen voelen
en heel veel plezier xxx Ellen oh ja en een fijne pasen x